Lamelliverhot

Lamelliverhot ovat tyylikäs ja moderni aurinkosuoja niin kotiin kuin toimistolle, tarjoten lähes rajattomat mahdollisuudet sisätilojen valon-, häikäisyn- ja lämmönsäätelyyn.

Kangasvalinnalla voidaan vaikuttaa merkittävästi lamelliverhon ominaisuuksiin ja ulkoasuun. Laajasta valikoimastamme löytyvät esimerkiksi pimentävät, läpikuultavat, häikäisysuojatut, palosuojatut ja kuviolliset kankaat sekä screen-kankaat lamelliverhoihin. Lähes 300 erilaista kuosia ja tekstuuria antavat erinomaisen mahdollisuuden luoda yksilöllisen ilmeen ikkunoiden sisustukseen.

Räätälöimme lamelliverhot myös haastavampiin tiloihin, mm. vinoikkunoiden kaihdinratkaisuksi. Lamelliverho on omiaan myös lasiarkkitehtuurin yhteydessä, sillä valmistamme verhoja erikoiskoossa ja harvinaisempiin muotoihin.

Moottoroitu lamelliverho on helppokäyttöinen ja käytännöllinen, ja voidaan kytkeä osaksi taloautomatiikkaa. Motorisoitu lamellikaihdin voidaan kytkeä myös erilaisiin sääsensoreihin, jotka liikuttavat lamelliverhoa säätilan muuttuessa.

Säädeltävä ja räätälöitävä

Lamelliverhoa käytetään yleensä sauvalla, joilla lamellit voidaan vetää pois ikkunan edestä tai käännellä 185°. Näin voidaan tehokkaasti säädellä valoa ja näkösuojaa. Lamelliverhot ovat saatavilla myös sivukäyttöisillä naruilla.

Lamelliverhojen ulkoasu ja ominaisuudet ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan, mm. koon, kankaan, värien ja käyttömekanismin suhteen. Lamelliverhon nipun ja säätönarujen kätisyyden voi myös valita, jotta tuote sopii täydellisesti jokaiseen tilaan.

Suunnittelupalvelumme avulla lamelliverhoista voidaan toteuttaa täysin uniikki kokonaisuus, valmistamalla soirot eri sävyillä tai kankailla – esimerkiksi joka kolmas soiro korostusvärillä.

Stailattu lamelliverho on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi yrityksille, jotka haluavat tiloihinsa brändinmukaisen ja piristävän yksityiskohdan.

Apollo Lamelliverho
Apollo lamelliverho häikäisysuojalla

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Dapple SPC kangas on kestävä ja jykevä kangas, joka päästää valoa hieman läpi, antamatta sen häikäistä sisätilaa. Kankaasta ei näy läpi, joten se sopii mainiosti näkösuojaksi. Kankaan SPC-suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan.

Lamelliverhoon on saatavilla 100 % pimentäviä kankaita. Käyttöominaisuuden, eli käänneltävien soirojen, johdosta lamelliverho ei ole kuitenkaan koskaan täysin pimentävä. Pimentävällä kankaalla tuotteesta saadaan silti erittäin peittävä.

Läpinäkyvät screen-lamellikaihtimet auttavat lämmönsäätelyssä, mutta mahdollistavat valon suuremman läpäisyn ja tuovat tilaan avaruuden tuntua.

Kangas läpäisee luonnonvaloa hyvin, mutta siitä ei näe selkeästi läpi. Kangas soveltuu siis hyvin näkösuojaksi.

Palosuojatut kankaat on testattu direktiivien mukaisesti, ja ne estävät tulipalon leviämisen verhojen kautta. Palosuojatut kankaat sopivat erinomaisesti päiväkoteihin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin, joissa panostetaan turvallisuuteen.

Lamelliverho Lapikuultavalla Kankaalla

Laadukkaat kuviolliset Louvolite-kankaat antavat lamelliverhoille täysin yksilöllisen ilmeen. Saatavilla rauhallisia ja maanläheisiä kuvioita sekä värikkäitä ja näyttäviä kuoseja.

Mittojen mukaan

Lamelliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Vinkkejä mittaukseen:

Seinäpintaan asennettaessa tulee huomioida lamellinipun paksuus suhteessa kiskon leveyteen. Ikkuna-aukon leveyteen kannattaakin lisätä edellä mainitun verran, mikäli mahdollista.

Lamellinipun paksuus kiskon leveydestä:
127 mm: n. 10 %
89 mm: n. 15 %
63 mm: n. 25 %

Ikkunasyvennykseen asennettaessa leveydestä kannattaa ottaa pois 10 mm ja korkeudesta 10–20 mm sekä valita katto- tai syvennysasennus.

Mekanismin käyttöikä yli 10 vuotta

Lamelliverhojen tyylitelty ja huomaamaton mekanismi valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Kankaiden kuljetinvaunut valmistetaan muottiin valetusta muovista, ja ne on suojattu ultraviolettisäteilyä vastaan. Vaunujen yhdistäjät ovat terästä.

Lamelliverho Pimentava Kangas
Lamelliverho Lapikuultavalla Kankaalla

Tyylikkäät ja sisustukselliset kankaat

Lamelliverhojen kankaat ovat huippulaadukkaita ja helposti puhtaana pidettäviä. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Sisustuksen muuttuessa lamelliverhojen kankaat on helppo vaihtaa.

Käytettävyys

Mekanismi: sauva, naru tai moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroitu lamelliverho voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi HomeControl-taloautomatiikkaa.

HUOM! Naru- ja ketjukäyttöisen lamelliverhon kohdalla on aina huomioitava lapsiturvallisuus:

Jos asennuskorkeus ei ole tiedossa, on ketjulenkin mitta 95 cm. Jos kaihdin halutaan pidemmällä ketjulla, tulee tilatessa ilmoittaa asennuskorkeus. Ketjun ja lattian etäisyys tulee tällöin olla vähintään 1,5 m.

Kiinnitys

Lamelliverhot voidaan asentaa joko kattoon tai seinään. Näille asennustyypeille on eri kannakkeet – valitse siis haluttu asennustapa jo tilatessa.

Rungon sävyt

Rungon vakioväri: Valkea RAL 9016 ja Antrasiitti RAL 7016

Erikoisväreinä saatavilla shampanjakulta, pianonmusta, harjattu teräs ja ruskea.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Lamelliverho sopii myös kotiin

Nykyaikaiseen ja moderniin kotiin sopii mainiosti eleetön lamelliverho, joka siivilöi luonnonvaloa lähes...
Lue blogi

Häikäisy- ja näkösuojaa kouluihin

Viihtyisään oppimiseen tarvitaan luonnonvaloa ja keinovaloa Luonnonvalon hyödyntäminen luokkatiloissa vaikuttaa huomattavasti oppimisen...
Lue blogi

Lamelliverho sauvakäytöllä

Lamelliverhoon on saatavilla täysin lapsiturvallinen käyttösysteemi: sauvakäyttö. Sauva on siistin näköinen, eikä...
Lue blogi

Lamelliverhot isojen pintojen ikkunoissa

Lamelliverho tekee parhaillaan uutta tuloaan! Aiemmin erityisesti toimistotiloissa paljon käytetty lamelliverho löytää...
Lue blogi

Referenssit

Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.
Hyvin varhaisessa vaiheessa taloa suunniteltaessa päätimme, että meidän keittiö-olohuoneeseen tulee isot kiinteät ikkunat. Passiivitalon rakentaminen asettaa omat raaminsa talon sijoittelulle suhteessa ilmansuuntiin. Halusimme isot ikkunat, jotta saamme valoa.