Avaimet käteen

Apollolta saat halutessasi kodin tai liiketilan markiisi- ja kaihdinratkaisut huolettomana täyden palvelun toteutuksena – avaimet käteen. Valitsemalla kokonaisvaltaisen palvelun voit luottaa ammattilaisen hoitavan kaiken luotettavasti, laadukkaasti ja aikataulussa.

Ammattilaiset tukenasi – laadun takeena

Kaihtimissa ja markiiseissa on yllättävän paljon huomioon otettavia seikkoja, sekä tuotteen ominaisuuksissa että mitoituksessa. Avaimet käteen -palvelua hyödyntämällä saat myös takuun asennustyölle.

Apollon koulutetut aurinkosuojauksen ammattilaiset auttavat mielellään läpi koko prosessin – suunnittelusta toteutukseen, laadunvarmistuksesta asennettujen tuotteiden testaukseen.

Mitä avaimet käteen -palvelu sisältää?

Miksi Apollo avaimet käteen -ratkaisu?

Valitsemalla Apollon avaimet käteen -toimituksen, voit luottaa ammattilaisten hoitamaan prosessiin.

Ammattilainen kantaa siis täyden vastuun puolestasi!

Haluatko aurinkosuojaukseen huolettoman avaimet käteen -toteutuksen?

Ota meihin yhteyttä, olemme mielellämme apunasi.

Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Referenssit

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.
Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.