Screen-rullaverhot

Screen-rullaverho on läpikuultava aurinkosuoja ikkunaan tai parvekkeelle, tarjoten tehokasta suojaa lämpöä ja häikäisyä vastaan. Kankaasta näkee läpi rullaverhon valoisammalle puolelle, joten screen-rullaverho mahdollistaa maisemasta nauttimisen myös alas laskettuna.

Screen-rullaverho valmistetaan laadukkaalle Apollo-mekanismille, vahvalle kangasputkelle. Kaikki mallistomme screen-kankaat ovat puolestaan palosuojattuja ja ympäristöystävällisiä. Screen-kankaat ovat myös helposti puhdistettavia, ja niiden verkkomainen rakenne tukee hyvää ilmanvaihtoa.

Screen-rullaverho on saatavilla ketjulla, veivillä tai moottoroituna. Verhot valmistetaan mittatilaustyönä, joten esimerkiksi ketjun kätisyys, rullautumissuunta ja alalistan ulkonäkö toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Moottoroitu screen-rullaverho on helppokäyttöinen ja lapsiturvallinen ratkaisu, ja se on mahdollista kytkeä osaksi taloautomatiikkaa. Motorisoitu rullaverho voidaan kytkeä myös erilaisiin sääsensoreihin, jotka liikuttavat screen-rullaverhoa sääolosuhteiden muuttuessa.

Avara ja ilmava aurinkosuojaratkaisu

Screen-rullaverho on erinomainen vaihtoehto niin ikkunan kuin lasitetun parvekkeen suojaksi, ehkäisten tehokkaasti tilojen kuumenemista. Sen läpikuultava ulkoasu tuo tilaan avaruutta mahdollistamalla näkymän pihalle. Screen-kankaasta näkee paremmin rullaverhon valoisammalle puolelle, joten on hyvä huomioida, että pimeällä kankaan läpi voi nähdä ulkoa sisälle.

Parvekkeen aurinkosuojaus voidaan toteuttaa joko usean rullaverhon ratkaisulla tai yhdellä screen-rullaverholla – jopa 4 metriin asti. Avautuvien parvekelasien kohdalla voidaan toteuttaa myös kiskoilla liukuva ja sivulle siirrettävä rullaverhoratkaisu.

Screen-rullaverhon ulkoasu ja ominaisuudet ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan, mm. koon, kankaan, värien ja käyttömekanismin suhteen.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos rullaverhojen runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Screen-rullaverho valmistetaan aina mittojen mukaan.

Korkealaatuiset ja kestävät screen-kankaat

Tarjoamamme screen-kankaat ovat huippulaadukkaita ja kestäviä, ja ne on suunniteltu kestämään haalistumatta auringonsäteilyä. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle. Screen-kankaan värillä ja tiheydellä voidaan vaikuttaa huomattavasti siihen, kuinka paljon verho ehkäisee lämpöä, häikäisyä ja näkyvyyttä. Yleissääntönä voidaan sanoa, että sisätiloissa ja lasitetuissa tiloissa vaalea ja tiheä kuosi on paras valinta.

Screen-kankaiden valikoimamme sisältää kymmeniä kangasvaihtoehtoja. Sisustussävyjen vaihtuessa myös screen-rullaverhon kangas on mahdollista vaihtaa.

OF-arvo (openness factor)

Screen-kankaista löytyy useita eri tiheyksiä, ja kankaiden OF-arvo kertoo kuinka paljon kankaassa on läpinäkyvyyttä. Apollon screen-kankaiden OF-arvojen vaihteluväli on 1–15 %. Mitä pienempi luku on, sitä tiiviimmästä kankaasta on kyse. Kun toivotaan maksimaalista suojaa häikäisyltä tai katseilta, on hyvä valita pienen OF-arvon kangas (esim. Soltis Touch, OF-arvo 3 %). Myös tällaisesta kankaasta näkee hyvin läpi.

Käytettävyys

Mekanismi: ketju, veivi tai moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroidun screen-rullaverhon ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi HomeControl-taloautomatiikkaa.

HUOM! Ketjukäyttöisen rullaverhon kohdalla on aina huomioitava lapsiturvallisuus: jos asennuskorkeus ei ole tiedossa, on ketjulenkin mitta 95 cm. Jos rullaverho halutaan pidemmällä ketjulla, tulee tilatessa ilmoittaa asennuskorkeus. Ketjun ja lattian etäisyys tulee tällöin olla vähintään 1,5 m.

Kiinnitys

Screen-rullaverho asennetaan seinään tai kattoon.

Rungon sävyt

Rungon väri määräytyy kangasputken mukaan. Vakiovärit ovat valkea ja musta.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Häikäisy- ja näkösuojaa kouluihin

Viihtyisään oppimiseen tarvitaan luonnonvaloa ja keinovaloa Luonnonvalon hyödyntäminen luokkatiloissa vaikuttaa huomattavasti oppimisen...
Lue blogi

Screen kankaiden vertailu

Aurinkosuojaus on nykyaikaisen rakennussuunnittelun vakio elementti. Oikeanlaisella aurinkosuojauksella säästetään energiaa ja samalla...
Lue blogi

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.