Sähköverhot

Moottoroidut sähköverhot tarjoavat ainutlaatuista käyttömukavuutta sekä mahdollisuuden hyödyntää älykästä automatiikkaa. Moottoroitu sähköverho laskeutuu ikkunan aurinkosuojaksi helposti ja rullaverhon asento on portaattomasti säädettävissä. Haluttaessa sähköverhoon voidaan yhdistää erityiset sääsensorit, jotka tulkitsevat jatkuvasti sääolosuhteita ja säätävät verhojen asentoa niiden perusteella. Apollon kaikki rullaverhot on mahdollista motorisoida. Lisäksi verhomme voidaan varustaa moottorilla myös jälkikäteen.

Tämän lisäksi sähköverhot ovat lapsiturvallinen valinta, sillä niiden yhteydessä ei tarvita ketjuja tai veivejä. Huomaamattomien mekanismien ansiosta moottoroitu rullaverho sulautuu myös hienovaraiseksi osa sisustusta. Moottoroidun rullaverhon tasainen liike tukee myös kankaan ja mekanismien pitkää käyttöikää.

Taloautomatiikka
Sähköverhot voidaan kytkeä osaksi etäohjattavaa taloautomatiikkaa. Moottoroidut rullaverhot voidaan tällöin varustella sääsensoreihin perustuvalla automatiikalla, joka liu’uttaa verhot paikalleen ohjelmoitujen olosuhteiden toteutuessa. Näitä skenaarioita voivat olla esimerkiksi kellonaika, auringonpaiste tai optimaalisen lämpötilan ylläpito. Tämä säästää energiaa ja tarjoaa edistyksellisintä käyttömukavuutta. Automatisoitujen verhojen liikehdintä tekee kodista myös asutun näköisen loma-aikoina.

Ylivoimainen käyttömukavuus – energiansäästöä automatisoinnilla

Sähköverhot ovat nykyaikainen vaihtoehto sisätilojen aurinkosuojaukseen. Verhojen käyttö on myös erittäin helppoa moottoroidun mekanismin avulla: sähkökäyttöinen rullaverho voidaan asentaa toimimaan niin kytkimellä, kaukosäätimellä, älypuhelimella kuin tabletilla.

Kaikki Apollon rullaverhot voidaan moottoroida, joten valikoimastamme löytyy aina sopiva vaihtoehto erilaisiin kohteisiin. Rullaverhot voidaan motorisoida myös jälkikäteen, kun käyttömukavuutta halutaan kehittää.

Sähköverhomme voidaan liittää myös huolettomaan taloautomatiikkaan, jolloin sensorit vastaavat verhojen käytöstä määritettyjen ohjelmointien mukaan. Rullaverho voi esimerkiksi laskeutua ikkunan suojaksi auringon paistaessa tai tiettyyn kellonaikaan. Automatiikkaan voidaan ohjelmoida myös haluttu huonelämpötila, jolloin lämpötilan laskeutuessa liian alas, verho kelautuu automaattisesti rullalle – päästäen auringonsäteet lämmittämään tilaa.

Saatavilla olevat anturit ja ohjelmointimahdollisuudet tarjoavatkin kodille aina optimaalista aurinkosuojaa. Tämä tuo asukkaille myös energiansäästöä jäähdytys- tai lämmityskustannusten osalta. Automatisoitu rullaverho tekee kodista myös asutun näköisen, kodin ollessa tyhjillään esimerkiksi loma-aikoina.

Sähköverhot voivat toimia joko verkkovirralla tai ladattavilla akuilla. Verkkovirralla toimivien verhojen motorisointi edellyttää, että sähköt on vedetty ikkunoiden yläreunoilla saakka. Jos sähköistystä tai valmiutta ei ole rakennusvaiheessa tehty, on vaihtoehtona sähköjen vetäminen ikkunan lähelle pintavetona tai akkukäyttöisten aurinkosuojausratkaisujen hyödyntäminen. Akkukäyttöiset ratkaisut ladataan tyypillisesti 1–2 kertaa vuodessa.

Somfy Alykas Talo

Automaattiset aurinkosuojat voivat säästää energiaa:

  • jäähdytyksessä 89 %
  • valaistuksissa 39–89 %
  • lämmityksessä 9 %

Lähde: ESCORP – EU25

Älykkäät automatisointiratkaisutlue lisää

Vinkki talonrakentajille! Huomioi kaihtimien sähköistys tekemällä valmius sähköistykselle jo rakennusvaiheessa. Lue lisää!

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen. Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Motorisointi voidaan toteuttaa koko rullaverhovalikoimaamme. Rullaverhot valmistetaan mittatilaustyönä, asiakkaan toivomaan kokoon.

Mekanismien käyttöikä yli 10 vuotta

Apollon rullaverhojen rungot ja mekanismit ovat laadukkaita ja kestäviä. Rullaverhomekanismien käyttöikä onkin yli 10 vuotta.

Laadukkaat kaihdinkankaat

Tarjoamamme rullaverhokankaat ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Sisustuksen vaihtuessa on mahdollista uusia myös pelkät rullaverhokankaat vanhoihin runkoihimme.

Käytettävyys

Mekanismi: moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroidun rullaverhon ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan sekä osaksi taloautomatiikkaa. Somfyn oman Tahoma-automaatiojärjestelmän avulla rullaverhoja voidaan hallita myös etänä.

Moottorivaihtoehdot:

  • Moottori pistotulpalla verkkovirtaan
  • Akkumoottori

 

Lue vinkkejä moottorin valintaan täältä.

Kiinnitys

Rullaverhoja on saatavilla monenlaisilla kiinnitysmekanismeilla, niin seinään kuin kattoon.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Akustiikkaverhot

Verhot ja kaihtimet eivät ainoastaan varjosta ja suojaa auringolta - kankainen pinta...
Lue blogi

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.