Magic Light -kaihtimet

Magic Light -kaihtimet ovat tyylikäs ja käytännöllinen osa kodin tilojen sisustusta, ja tarjoavat rajattomat mahdollisuudet tilojen valonsäätelyyn. Kankaan erilaisilla ominaisuuksilla varustetut raidat mahdollistavat varjostuksen, häikäisyn ja näkösuojan säätelyn. Näin Magic Light -kaihdin yhdistää tehokkaasti sekä sälekaihtimen että rullakaihtimen parhaat ominaisuudet. Tarvittaessa verho voidaan nostaa myös kokonaan ylös.

Magic Light -kaihdin voidaan valmistaa joko ketjukäyttöisenä tai moottorilla. Verhot valmistetaan mittatilaustyönä, joten kangas, kasetin ulkonäkö ja ketjun kätisyys toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan – sopimaan kunkin tilan yksilölliseen ilmeeseen.

Näyttävä ja säädeltävä

Apollo Magic Light -kaihtimen kankaat ovat tyylikkäitä ja huippulaatuisia. Kankaat ovat raidan kohdalta tiheitä, joten kaihdin muodostaa kiinni ollessaan näkösuojatun tilan. Kankaiden harsomaisesta raitaosasta näkyy puolestaan hyvin läpi. Säätelemällä raitojen asentoa, saat sisälle juuri toivomasi määrän valoa ja näkyvyyttä.

Käytännöllisyyden ohella raidallinen kaihdinkangas on näyttävä ja mielenkiintoinen yksityiskohta sisustuksessa.

Magic Light -kaihtimen ulkoasu ja ominaisuudet ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan, mm. koon, kankaan, värien, kasettikotelon ja käyttömekanismin suhteen.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen. Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Magic Light -kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan.

Apollo Magic Light -kaihtimet valmistetaan vakiona Open Cassette -kasetilla, etulippa kaihtimen kankaalla päällystettynä. Kasetin värivaihtoehdot ovat valkea, musta ja antrasiitti.

Tyylikkäät kankaat – valon ja varjon leikkiä

Tarjoamamme Magic Light -kankaat ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Magic Light -kankaiden valikoima sisältää kymmeniä kangasvaihtoehtoja. Myöhemmin Magic Light-kaihtimen kangas on myös mahdollista vaihtaa, hyödyntäen vanhaa runkoa.

Käytettävyys

Mekanismi: metalliketju (vakio) tai moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

HUOM! Ketjukäyttöisen kaihtimen kohdalla on aina huomioitava lapsiturvallisuus: jos asennuskorkeus ei ole tiedossa, on ketjulenkin mitta vakiona 95 cm. Jos kaihdin halutaan pidemmällä ketjulla, tulee tilatessa ilmoittaa sen asennuskorkeus. Ketjun ja lattian etäisyys tulee tällöin olla vähintään 1,5 m.

Kiinnitys

Magic Light -kaihtimet asennetaan seinään tai kattoon.

Rungon sävyt

Kasetin vakiovärit: Valkea RAL 9003, musta RAL 9005 ja antrasiitti RAL 7016

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Etätyöpiste viihtyisäksi – 10 vinkkiä

Moni meistä tekee näinä aikoina paljon töitä etäpisteistä käsin. Työpiste voi sijaita...
Lue blogi

Rullaverhot tuovat yhden eristekerroksen lisää

Karkaako lämpö harakoille? Syksyn tullen ensimmäisten kylmien viimojen hiipiessä luihin ja ytimiin,...
Lue blogi

Kaihdin sisustuselementtinä

Apollo kaihtimilla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Ikkunasi on näyttävin osa kotiasi....
Lue blogi

Vinkkejä kaihdinmoottorien valintaan

Erilaisiin verhoihin on saatavilla monenlaisia moottoreita, ja joskus moottorin valinta voi vaikuttaa...
Lue blogi

Referenssit

Pankin tiloihin haettiin näkösuojaa, mutta myös muunneltavuutta. Magic Light kaihtimessa peitettävyyden ja häikäisyn säätelyn mahdollisuudet ovat periaatteessa rajattomat, joten tuote valikoitui verhoratkaisuksi melko helposti. Vaakaraitainen verhon ulkonäkö sopii niin moderniin kotiin kuin julkiseen tilaan.
Kohteen tiloihin valittiin Apollo Magic Light kaihtimet niiden valonsäätelyn mahdollisuuksien ansiosta. Lisäksi pelkistetty tasaraitainen kangas luo tyylikkään viimeistellyn ilmeen.