Mainosmarkiisit

Edustava mainosmarkiisi on tärkeä osa kivijalkamyymälän tai liiketilan ulkoasua. Laadukas ja yhtenäinen brändimielikuva alkaakin toimitilan julkisivusta, jossa huoliteltu markiisi viestii toimipisteestä, jättää muistijälkiä ja rakentaa brändimielikuvaa.

Mainosmarkiisi on myös käytännöllinen, tuodessaan toimitilalle tärkeää aurinkosuojaa. Tilat säilyvät kesällä miellyttävän lämpöisinä, ja rahaa säästyy toimitilan jäähdytyskustannuksissa. Liian kirkkaan auringonpaisteen ja häikäisyn ehkäisy on myös tärkeää viihtyvyyden kannalta – niin asiakkaille kuin henkilökunnalle.

Meiltä saat monenlaisia mainosmarkiiseja, jotka ovat räätälöitävissä mittojen, värin ja painettavan kuvituksen osalta. Tarvittaessa voidaan vaihtaa pelkästään markiisikangas tai etulippa, mikä onkin nopea tapa uudistaa markiisin ulkoasu, jos runko on yhä hyväkuntoinen.

Mainosmarkiisi voi olla esimerkiksi terassimarkiisi, ikkunamarkiisi tai sisäpuolelle asennettava screen-kaihdin. Huomioithan myös aina paikkakunta- ja kiinteistökohtaiset vaatimukset mainoslaitteille.

Ambiance Molenaar Roosendaal

Lataa markiisin ostajan opas.

Mitä markiisin ostajan tulisi tietää?
Miten saavuttaa onnistunut lopputulos?

Laadukas markiisi tuo omistajalleen silmäniloa ja tukee kodin optimaalista lämmönsäätelyä. Laadimme oppaan, jotta voit huomioida kaikki oleelliset tekijät markiisin hankinnassa.

Myös asiantuntijamme auttavat sinua mielellään – suunnittelusta toteutukseen.

Laadukas ja huoliteltu – erinomainen viihtyvyystekijä

Apollo mainosmarkiisit tukevat tyylikkäällä ja vahvarakenteisella ulkoasullaan yrityksen laadukasta imagoa. Ensivaikutelma on tärkeä, joten huoliteltuun julkisivuun on hyvä kiinnittää erityistä huomiota.

Mainosmarkiisi on samalla myös investointi viihtyvyyteen. Kun toimitilat eivät kuumina päivinä lämpene kohtuuttomasti, on työskentely ja asiointi miellyttävää. Tärkeä hyöty markiisin käytöstä on myös häikäisyn ehkäisy.

Mainosmarkiiseja on saatavilla myös moottoroituna. Motorisoitu mainosmarkiisi onkin sekä nopea että miellyttävä käyttää. Tarvittaessa markiisi voidaan kytkeä sääsensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan, joka säätelee markiisia sääolosuhteiden – kuten tuuli, sade ja auringonpaiste – vaihtuessa.

Kaihdin Shop Uudet Markiisit

Yksilöllinen ja pitkäikäinen ratkaisu

Mainosmarkiisit suunnitellaan asiakaskohtaisesti räätälöiden – värit, mitat ja kuvitus onnistuvat asiakkaan toiveiden mukaan. Markiisimme ovat hyvin pitkäikäisiä, joten myös printatut tekstit ja kuvituselementit on hyvä suunnitella aikaa kestäviksi.

Mainosmarkiisi voi olla esimerkiksi terassimarkiisi, nivelvarsimarkiisi tai ikkunamarkiisi. Brändi-ilmeen mukaiseksi voidaan valmistaa myös sisäpuolelle asennettavia kaihdintuotteita.

Mainosmarkiisi on syytä uusia, kun yrityksen brändi-ilmettä uudistetaan, jotta yhtenäinen brändimielikuva ja tunnistettavuus säilyvät. Uusi mainosmarkiisi on tarpeen myös liiketilojen vaihtuessa tai vanhan markiisin näyttäessä huonokuntoiselta. Markiisiin voidaan tarvittaessa uusia vain markiisikangas tai etulippa, mikä onkin markiisille tehokas ja nopea ehostus.

Asiantuntijamme auttavat mielellään juuri oikeanlaisen mainosmarkiisin suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Tärkeää huomioida – mainoslaitteiden rajoitukset

Mainosmarkiisia hankkiessa on hyvä tietää, että jotkut paikkakunnat ja taloyhtiöt säätelevät rakennusten julkisivuihin asennettavien mainoslaitteiden ulkoasua. Rajoitukset voivat koskea esimerkiksi markiisin ulottumaa, kuvitusta tai korkeutta katutasoon nähden.

Jotkut taloyhtiöt edellyttävät myös toimenpideluvan hankkimista julkisivuun asennettaville tuotteille. Meiltä saat tällöin markiisin havainnekuvan taloyhtiölle välitettäväksi.

Suosittelemmekin tutustumaan etukäteen oman paikkakunnan ja taloyhtiön ohjeisiin. Paikkakuntaiset ohjeet löytyvät kaupunkien ja kuntien sivuilta usein termeillä ”mainoslaitteet rakentamisessa”.

Apollo Korimarkiisi liiketiloihin
Terassimarkiisit Mainoksilla Terassin Katteeksi Apollo

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Rungon käyttöikä yleensä noin 20 vuotta

Mainosmarkiisit ovat kestäviä ja skandinaavisiin sääolosuhteisiin suunniteltuja. Markiisien osat ovat korroosionkestäviä ja runkojen käyttöiät ovat tyypillisesti noin 20 vuotta. Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ja ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä.

Markiisikankaan vaihtoväli yleensä n. 10 vuotta

Tarjoamamme markiisikankaat ovat huippulaadukkaita ja erittäin säänkestäviä. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun ompelulle ja värinpitävyydelle. Laaja markiisikankaiden valikoimamme sisältää yli 100 erilaista kuosia. Rungon kestävyyden ansiosta markiisikangas on vaihdettavissa – vaihtoväli on yleensä n. 10 vuotta.

Terassimarkiisi Basic 2

Käytettävyys

Mekanismi: toteutetaan tyypillisesti motorisoituna
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroidun markiisin ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi HomeControl-taloautomatiikkaa.

Kiinnitys

Mainosmarkiisi asennetaan seinään tai ikkunaan, tuotteesta ja toimitilasta riippuen.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Liiketilamarkiisi on tärkeä osa yrityksesi ilmettä

Antaako vanha ja haalistunut markiisisi kulahtaneen kuvan koko yrityksestä? Nyt on aika...
Lue blogi

Ravintolamarkiiseilla katettua terassia ravintolaan

Terassimarkiiseilla ravintoloiden kutsuvuutta ja asiakaspaikkoja saadaan kesäkauden ajaksi lisättyä helposti ja edullisesti....
Lue blogi

Referenssit

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.
Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.