Apollo Zipline Screen -asiakastarina

Tuote: Apollo Zipline
Kangas: Soltis 92 screen, sävy 2047, OF arvo 4%
Käyttö: Aurinkoautomatiikka sekä sähköinen ohjaus kaukosäätimellä

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.

Apollolta tiesimme saavamme luotettavan ja toimivan ratkaisun aiempien kokemusten pohjalta. Valitsimme tuotteeksi Apollo Ziplinen: halusimme aurinkosuojauksen ikkunan ulkopuolelle, jolloin verhoihin päätyvä lämpö ei varastoidu ja luovuta lämpöä sisäpuolelle. Mekanismit sekä tuotteeseemme valittu screen-kangas ovat alansa huippuja ­­– ne kestävät käyttöä todella hyvin ja pitkän aikaa. Ziplinen avulla valon määrää on myös helppo säädellä.

Tuotteet vastasivat odotuksiamme ja hieman jopa ylittivät ne helppokäyttöisyydellään. Ziplinemme toimivat automaattisesti, eikä niiden toimintaan edes kiinnitä huomiota enää. Aurinkosensorin avulla kangas laskeutuu alas itsestään valoisalla ja nousee takaisin koteloonsa, kun valon määrä on vähentynyt riittävästi. Tuotetta voi myös ohjata itse kaukosäätimellä. Olemme tarkkoja sähkönkulutuksessa – on hyvä, että Ziplinen käytöstä kulutusta ei tule paljon, sillä tuotteen moottorit eivät sitä hirveästi tarvitse.

Tuote on parantanut viihtyvyyttämme: sisälämpötila on helteellä maksimissaan 26 astetta ilman koneellista jäähdytystä. Jos verhot ovat jääneet vahingossa auki, lämpötila on noussut päivässä jopa 32 asteeseen. Päätetyöskentely kotikonttorilla on mukavaa, sillä Ziplinen ansiosta auringonvalo ei heijasta näyttöihin, eikä lämpö polttele niskassa.

Asiakaspalvelukokemuksemme oli erinomainen. Myös tuotteiden asennus onnistui noin päivässä, eikä edellyttänyt meiltä erityisiä toimenpiteitä. Asentaja oli ystävällinen ja tehokas.