Ikkunamarkiisit

Apollon ikkunamarkiisit ovat kestäviä ja tyylikkäitä aurinkosuojia, jotka auttavat sisätilojen valon- ja lämmönsäätelyssä. Ikkunamarkiisi viilentää sisätiloja ja on samalla näyttävä elementti kiinteistön julkisivussa, kohottaen kiinteistön arvoa. Apollo tarjoaa niin perinteisiä markiiseja sivuvarrella kuin moderneja pystysuoraan liukuvia Zipline-markiiseja, jotka kulkevat tiiviisti vetoketjumaisessa kiinnitysratkaisussa. Monipuolisesta kankaiden väri- ja kuosivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin sekä jokaisen kohteen yksilölliseen ilmeeseen. Saatavilla on mm. yksivärisiä, raidallisia ja pimentäviä kankaita sekä suosittuja screen-kankaita. Ikkunamarkiisimme voidaan myös moottoroida ja kytkeä osaksi taloautomatiikkaa.

Ikkunamarkiisit – laatulupauksemme

Ambiance Molenaar Roosendaal

Miksi Apollon ikkunamarkiisi?

Apollon ikkunamarkiisit ovat tyylikkäitä ja vankkarakenteisia aurinkosuojia ikkunaan. Markiisimme mahdollistavat sisätilojen valon- ja lämmönsäätelyn sekä ehkäisevät tehokkaasti häikäisyä. Ikkunamarkiisien avulla sisätilojen lämpötila säilyy miellyttävänä, mikä tuo samalla energiansäästöä jäähdytyksessä.

Apollon sivuvarrellisten ikkunamarkiisien säädeltävä kaltevuuskulma on erityisen laaja, jopa 160 °. Tämä on erinomainen ominaisuus, joka suojaa tiloja matalalta paistavalta auringolta, esimerkiksi keväisin.

Apollon ikkunamarkiisit ovat suunniteltuja suomalaisiin sääolosuhteisiin, ja niiden kaikki osat ovat korroosionkestäviä. Monipuolinen ikkunamarkiisien kangasvalikoima mahdollistaa sopivan vaihtoehdon löytymisen jokaiseen makuun ja kunkin kohteen yksilölliseen ilmeeseen.

Kun toiveissa on uniikki ja räätälöity markiisikokonaisuus, voidaan Apollon ikkunamarkiisit painattaa omalla printillä tai logolla. Ikkunamarkiisit ovatkin yrityksille sekä käytännöllinen ratkaisu että omaa brändiä tyylikkäästi esille tuova näkyvyystekijä.

Markiisin motorisointi ja automatisointi

Ikkunamarkiisimme voidaan myös motorisoida, mikä tekee markiisin käytöstä erityisen helppoa ja sujuvaa. Ikkunamarkiisi voidaan varustaa myös edistyksellisillä sääsensoreilla, jotka havaitsevat muutokset sääolosuhteissa ja liikuttavat markiisia automaattisesti toivotulla tavalla.

Ikkunamarkiisi on mahdollista kytkeä osaksi taloautomatiikkaa, jolloin sitä voidaan käyttää niin etänä kuin automatisoidusti, ennalta määritettyjen ohjelmointien mukaan.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen. Jos markiisin runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä voi tilata varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Liiketilamarkiisi on tärkeä osa yrityksesi ilmettä

Antaako vanha ja haalistunut markiisisi kulahtaneen kuvan koko yrityksestä? Nyt on aika...
Lue blogi

Kaihtimet ja markiisit ovat osa älykästä kotia

Älykkäät kodit ja erilaiset smart home -ratkaisut ovat olleet jo jonkin aikaa...
Lue blogi

Markiisin ulkonäköasiat eli miltä markiisin tulisi näyttää

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta ”markiisi”? Yllättävän moni tuntuu yhä mieltävän...
Lue blogi

Referenssit

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.