Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus - suunnittelu - ja asennuspalvelua, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.


Kiinnostaako tuotteidemme jälleenmyynti, vai onko sinulla kenties tarjota rautaista asennusalan palvelua?
Etsimme jatkuvasti tiimiimme uusia osaajia.
Lue lisää!


 

Referenssit

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.
Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.