Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Apollo Markiisit Avainlippu

Kotimaisuus on meille erityisen tärkeää. Toivottavasti myös sinulle!

APOLLO AVAINLIPPU TUOTTEET ‐ Suomessa tehty – Savossa valmistettu

Apollon kaihtimille ja markiiseille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.
Avainlippu-tunnuksen avulla voimme viestiä tuotteidemme ja palvelumme suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:n vahvuus ja sitoutuminen ovat pysyneet kotimaisuudessa jo 40 vuotta, yrityksen perustamisesta (1979) lähtien.

Arvostamme suomalaista laatutyötä, jonka laadun takana voimme seistä ylpeänä. Haluamme edistää kotimaista osaamista, ja omalla tiimillämme myös palveluiden ja työpaikkojen pysymistä Suomessa ja Savossa. Kaikki tuotteemme valmistetaan pääasiallisesti Iisalmen tehtaallamme. Ainoastaan erikoistilaukset (erikoismalliset markiisit, markiisit erikoisvärisellä rungolla tms.) voidaan joutua tilaamaan suoraan komponenttivalmistajilta, jotka nekin sijaitsevat Euroopassa. Tilaaja saa aina tässä tapauksessa tiedon, mistä tuote on peräisin.

Kaikkien kulutusvalinnoilla on merkitystä Suomen taloudelle. Jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, mahdollistaisi se jopa 10 000 vuosityöpaikkaa! Joten kun ensi kerralla olet hankkimassa jotain tuotetta, ehkäpä voisit vanhan kunnon ”saako tästä alennusta”-kysymyksen sijaan kysyä jotain tärkeämpää; Onhan siinä Avainlippu?

Tästä pääset tutustumaan suomalaisiin tuotteisiimme >>

Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo yli 95 vuotta.

Olee toteuttaneet esimerkiksi seuraavia kohteita:

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.