Räätälöidyt erikoiskaihtimet

Räätälöidyt erikoiskaihtimet

Räätälöidyt erikoiskaihtimet sopivat eri muotoisiin ja kokoisiin ikkunoihin. Jos tarvitset esimerkiksi kaihtimet pyöreään ikkunaan, tässä on siihen tyylikäs ja toimiva ratkaisu. Erikoiskaihtimet valmistetaan mittatilauksena kohteen ikkunaan sopiviksi.

Erikoiskaihtimet on varusteltu ainutlaatuisella jousijärjestelmällä, joka pitää kankaan jatkuvasti kireänä. Voit valita kaihtimiin joko täysin pimentävän kankaan tai sitten läpikuultavan screen-kankaan.

Täysmotorisoidut erikoiskaihtimet ovat miellyttävät ja vaivattomat käyttää. Tähän tuotteeseen sopii myös hyvin meidän Avaimet käteen -palvelu, joka mahdollistaa ammattilaisen vastaamaan koko prosessista taatulla laadulla.

alk. 0,00 

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Räätälöidyt erikoiskaihtimet voidaan toimittaa lähes missä tahansa koossa ja muodossa. Kaihtimiksi ulos tai eristekerrokseksi sisälle: älytekniikka mahdollistaa ennennäkemättömän käyttökokemuksen. Räätälöidyt erikoiskaihtimet ovat elävä todiste siitä, että kaikki on mahdollista.

Mallisarjat

Sarja A Kolmion muotoiset kaihtimet
Sarja B Puolisuunnikkaan muotoiset kaihtimet
Sarja C Kaaren muotoiset kaihtimet
Sarja D Suunnikkaan tai monikulmion muotoiset kaihtimet
Sarja E Ympyrän muotoiset kaihtimet

Räätälöidyille erikoiskaihtimille on ominaista jousijärjestelmän yhdistelmä moottorin, kiskojen ja ketjun kanssa. Erikoisten muotojen vuoksi vetoketjun kiinnittäminen kaihtimiin on teknisesti mahdotonta.

Jousijärjestelmä on standardisoitu putkeen. Kuitenkin joissakin versioissa, joissa loppulista on riittävän leveä (B-sarjan mallit, D3 ja E2) se voidaan sijoittaa myös alalistalle. Etuna siinä on se, että jousiin pääsee hyvin käsiksi ja niitä on helpompi käsitellä huollon aikana.

Käytettävyys

Mekanismi: moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroidun markiisin ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi HomeControl-taloautomatiikkaa.

Tarjouspyyntö tuotteesta asennettuna

Haluatko, että asennamme Apollo-tuotteet puolestasi? Pyydä tarjous tuotteista asennettuna! Välitämme tarjouspyynnön lähimmälle edustajallemme. Tiesithän, että alan ammattilaisista koostuva asentajaverkostomme palvelee lähes koko Suomen alueella.

Lisätiedot-kenttään voit tarkentaa, mitä tuotteita tarjouspyyntösi koskee. Kertoisitko myös mitat, mikäli ne ovat sinulla tiedossa.