Parveke-markiisit

Parvekemarkiisi on ihanteellinen aurinkosuoja parvekkeelle ja monipuolisesti muunneltavissa vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Ne suojaavat parveketta myös tuulelta ja sateelta – tehden parvekkeella oleskelusta mukavampaa eri vuodenaikoina. Omakotitaloissa kattamattoman parvekkeen paras aurinkosuoja on nivelvarsilla suojaksi liukuva markiisiratkaisu. Kerrostalojen lasitetuille parvekkeille soveltuvat puolestaan pystysuoraan asennettavat markiisit. Parvekemarkiisit ovat tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu, jolla ehkäistään parvekkeen ylikuumeneminen – mikä vaikuttaa positiivisesti myös sisätilojen lämpötilaan. Parvekemarkiisit ovat myös näyttävä yksityiskohta omakotitalon julkisivussa ja kohottavat kiinteistön arvoa. Parvekemarkiisimme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävät hyvin suomalaisissa sääolosuhteissa. Laaja kangasvalikoimamme puolestaan sinetöi markiisin tyylikkään ja kohteeseen sopivan ulkoasun.

Parvekemarkiisit – laatulupauksemme

Ambiance Molenaar Roosendaal

Miksi Apollon parvekemarkiisi?

Apollon parvekemarkiisi on kestävä ja tyylikäs aurinkosuoja parvekkeelle. Parvekemarkiisit ovat mainioita lämpö- ja näkösuojia, samalla suojaten parveketta tuulelta ja sateelta. Näin ne auttavat lisäämään parveketilan viihtyisyyttä eri vuodenaikoina.

Parvekemarkiisimme valmistetaan suomalaisiin sääolosuhteisiin sopiviksi, korroosionkestävistä osista. Parvekemarkiisien laaja kangasvalikoima tarjoaa puolestaan runsaasti valinnanvaraa optimaalisen sävyn ja kuosin löytämiseksi – unohtamatta erityisiä ominaisuuksia. Mahdollista on valita esimerkiksi täysin peittävä kangas tai läpinäkyvä screen-kangas.

Persoonallinen parvekkeen aurinkosuoja voidaan valmistaa painattamalla markiisi omalla printillä tai logolla. Näin parvekemarkiisi voi toimia esimerkiksi yrityksen yksilöllisenä katseenvangitsijana.

Markiisin motorisointi ja automatisointi

Parvekemarkiisit voidaan myös motorisoida, mikä tekee käytöstä erityisen helppoa. Lisäksi parvekemarkiisimme voidaan varustaa erilaisilla sääsensoreilla, jotka havainnoivat sääolosuhteiden muutoksia ja liikuttavat markiisia automatisoidusti. Näin parvekemarkiisi tuo aurinkosuojaa parvekkeelle myös silloin, kun koti on tyhjillään.

Parvekemarkiisit voidaan liittää osaksi huoletonta taloautomatiikkaa. Tällöin niitä voidaan hallinnoida sekä etänä että automaattisen ohjelmoinnin avulla.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos markiisin runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Sääsuojat VS terassilasitus

Katto terassin päällä on jo paljon - se antaa suojaa sateelta ja...
Lue blogi

Screen kankaiden vertailu

Aurinkosuojaus on nykyaikaisen rakennussuunnittelun vakio elementti. Oikeanlaisella aurinkosuojauksella säästetään energiaa ja samalla...
Lue blogi

Lasitetusta parvekkeesta lisähuone, mutta ei liian kuuma sellainen

Parvekkeiden lasittaminen on hyvin suosittua nykyään. Lasittaminen pitää pölyn, sateen ja viiman...
Lue blogi

Parvekekaihtimen valintaan vaikuttavat tekijät

Kesä saapuu kovaa vauhtia ja parveke kuumenee käyttökelvottomaksi saunaksi. Tuttu tilanne? Varsinkin...
Lue blogi

Referenssit

Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.