Läpikuultavat rullaverhot

Läpikuultavat rullaverhot suojaavat sisätiloja kirkkaalta auringonpaisteelta, päästäen samalla tilaan luonnonvaloa. Läpikuultavat verhot toimivatkin erinomaisesti sekä valon suodattajana että näkösuojana.

Läpikuultavia rullaverhoja on saatavilla eri tiheyksillä ja peittävyydellä. Meiltä löytyykin niin ohuita ja harsomaisia kuin peittävämpiä ja tehokkaasti lämpöä sääteleviä vaihtoehtoja. Kuviolliset läpikuultavat kankaat ovat puolestaan kiinnostava ja persoonallinen yksityiskohta sisustuksessa, koristaen ikkunoita tyylikkäästi. Laajaan valikoimaamme kuuluu myös palo- tai häikäisysuojattuja läpikuultavia kankaita.

Läpikuultavat rullaverhot on mahdollista moottoroida sekä kytkeä osaksi taloautomatiikkaa. Näin verhoja voidaan säädellä helposti ja sulavasti, ja ilman roikkuvia käyttömekanismeja ne ovat myös lapsiturvallinen valinta.

Tyylikästä aurinkosuojaa

Läpikuultava rullaverho on saatavilla ketjukäyttöisenä tai moottoroituna, ja se valmistetaan samoille laadukkaille mekanismeille kuin tavalliset verhovaihtoehtomme.

Lisätarvikkeena läpikuultavaan rullaverhoon on saatavilla myös suojaava kasetti ja sivukanaalit, jotka koteloivat kankaan eleettömästi tyylikkääksi osaksi sisustusta. Erilaiset reunusmallit, koristeelliset alatangot, vetimet ja koristeet tarjoavat puolestaan lisämahdollisuuksia rullaverhon stailaamiseen.

Vakiotilaukseen kuuluu veloituksetta mekanismin ja kannakkeiden eri värivaihtoehdot, samoin valittavissa on kuulaketjun väri ja kätisyys.

Läpikuultava Rullaverho
Läpikuultavat Rullaverhot

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos rullaverhojen runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Läpikuultavat rullaverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Mekanismin käyttöikä yli 10 vuotta

Läpikuultavan rullaverhon mekanismi valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät käytössä.

Sisustukseen sointuvat ja tyylikkäät kankaat

Läpikuultavien rullaverhojen kankaat ovat laadukkaita ja kestäviä.

Jotkut rullaverhokankaamme ovat hyvin ohuita ja harsomaisia – ne suojaavat lämmöltä ja häikäisyltä, mutta niistä näkyy hyvin läpi. Osa kankaista on peittävämpiä, mutta valoa läpäiseviä, ja ne soveltuvat hyvin näkösuojaksi.

Useimmat kankaat ovat kostealla pyyhittäviä ja siten helposti puhtaana pidettäviä. Myönnämme kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Sisustuksen muuttuessa läpikuultavan rullaverhon kangas on mahdollista vaihtaa.

Käytettävyys

Mekanismi: kuulaketju (vakio) tai moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroitu läpikuultava rullaverho voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi taloautomatiikkaa.

HUOM! Ketjukäyttöisen rullaverhon kohdalla on aina huomioitava lapsiturvallisuus:

Jos asennuskorkeus ei ole tiedossa, on ketjulenkin mitta 95 cm. Jos kaihdin halutaan pidemmällä ketjulla, tulee tilatessa ilmoittaa asennuskorkeus. Ketjun ja lattian etäisyys tulee tällöin olla vähintään 1,5 m.

Kiinnitys

Läpikuultavat rullaverhot voidaan asentaa joko kattoon tai seinään.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Rullaverhot tuovat yhden eristekerroksen lisää

Karkaako lämpö harakoille? Syksyn tullen ensimmäisten kylmien viimojen hiipiessä luihin ja ytimiin,...
Lue blogi

Kaihdin sisustuselementtinä

Apollo kaihtimilla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Ikkunasi on näyttävin osa kotiasi....
Lue blogi

Screen kankaiden vertailu

Aurinkosuojaus on nykyaikaisen rakennussuunnittelun vakio elementti. Oikeanlaisella aurinkosuojauksella säästetään energiaa ja samalla...
Lue blogi

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.