Katosmarkiisi – Apollo Pergoline

Katosmarkiisi – Apollo Pergoline

Pergoline-katosmarkiisi on tyylikäs aurinkosuoja terassien ja patioiden kattamiseen, joilla luot ulkotiloihin katetun ja suojaisan pergolan. Pergoline tarjoaa tehokasta varjostusta ja mahdollistaa miellyttävän patiolla oleskelun myös kuumimpina päivinä. Korkealaatuinen markiisi on näyttävä katseenvangitsija, jota erinomaiset toiminnallisuudet täydentävät.

Pergoline soveltuu joustavasti erilaisiin kohteisiin, koska se ei vaadi kiinnitykseensä kiinteää katosrakennetta. Pergolineen on myös mahdollista asentaa tyylikkäät Zipline-markiisit sivuseiniksi, tuomaan lisää suojaa lämmöltä, häikäisyltä ja katseilta.

Moottorilla toimiva Pergoline-markiisi on erittäin vaivaton käyttää. Nykyaikainen markiisi voidaan kytkeä osaksi taloautomatiikkaa tai erilaisiin sääsensoreihin, jotka liikuttavat markiisia automaattisesti sääolosuhteiden muuttuessa.

Pergoline on katosmarkiisien näyttävä lippulaiva, ja markiisin lisävarusteet hiovat käyttökokemuksen huippuunsa – integroitavista lisävaloista musiikin äänentoistoon.

0,00 

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Ylellinen ja viimeistelty

Pergoline-katosmarkiisi on tyylikäs ja kestävä valinta terassin tai pation aurinkosuojaukseen. Moottoroidun mekanismin ansiosta sen käyttö on erittäin miellyttävää ja vaivatonta.

Monipuolisen valikoimamme ansiosta markiisin ulkoasu on räätälöitävissä asiakkaan toiveisiin – meiltä löytyy yli 200 rungon väriä ja yli 350 kangasta.

Moottoroitu markiisi voidaan kytkeä sääsensoreihin perustuvaan automatiikkaan, jotka huomioivat esimerkiksi tuulen nopeuden ja auringonpaisteen. Pergoline-markiisiin on saatavilla myös sadesensori, johon voidaan itse määritellä kuinka järjestelmä reagoi sateeseen.

Pergoline-katosmarkiisiin voidaan asentaa myös kattava valikoima erilaisia käyttömukavuutta lisääviä varusteita: lisävaloja, terassinlämmittimiä ja musiikin äänentoistojärjestelmiä. Pergoline onkin täydellinen valinta arjen luksusta arvostaville.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Pergoline-katosmarkiisi valmistetaan aina mittojen mukaan.

Rungon käyttöikä yleensä noin 20 vuotta

Pergoline-katosmarkiisi on kestävä ja soveltuu skandinaavisiin sääolosuhteisiin. Markiisin osat ovat korroosionkestäviä ja rungon käyttöikä on tyypillisesti noin 20 vuotta. Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ja ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä.

Markiisikankaan vaihtoväli yleensä n. 10 vuotta

Tarjoamamme markiisikankaat ovat huippulaadukkaita ja erittäin säänkestäviä. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun ompelulle ja värinpitävyydelle. Pergoline-markiisikankaiden valikoimamme sisältää yli 350 kangasta. Rungon kestävyyden ansiosta markiisikangas on vaihdettavissa – vaihtoväli on yleensä n. 10 vuotta.

Käytettävyys

Mekanismi: moottori Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti Moottoroidun markiisin ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi HomeControl-taloautomatiikkaa.

Kiinnitys

Pergoline-katosmarkiisi asennetaan seinään, ja markiisin etuosaa tukevat omat jalat.

Rungon sävyt

Rungon vakioväri: RAL K7 Classic-kartasto vakiovärit

Ambiance Molenaar Roosendaal

Lataa markiisin ostajan opas.

Mitä markiisin ostajan tulisi tietää?
Miten saavuttaa onnistunut lopputulos?

Laadukas markiisi tuo omistajalleen silmäniloa ja tukee kodin optimaalista lämmönsäätelyä. Laadimme oppaan, jotta voit huomioida kaikki oleelliset tekijät markiisin hankinnassa.

Myös asiantuntijamme auttavat sinua mielellään – suunnittelusta toteutukseen.

Tarjouspyyntö tuotteesta asennettuna

Haluatko, että asennamme Apollo-tuotteet puolestasi? Pyydä tarjous tuotteista asennettuna! Välitämme tarjouspyynnön lähimmälle edustajallemme. Tiesithän, että alan ammattilaisista koostuva asentajaverkostomme palvelee lähes koko Suomen alueella.

Lisätiedot-kenttään voit tarkentaa, mitä tuotteita tarjouspyyntösi koskee. Kertoisitko myös mitat, mikäli ne ovat sinulla tiedossa.