Projektimyynti

Apollon projektimyynti tarjoaa asiantuntevaa apua yrityksille ja julkiselle sektorille. Osaava projektitiimimme palvelee teitä ammattitaidolla suunnittelusta ja toteutukseen, varmistaen että valitut markiisi- ja kaihdinratkaisut ovat sekä näyttävät että toimivat. Halutessanne huolettoman täyden palvelun ratkaisun, saatte meiltä koko projektin avaimet käteen -toteutuksena.

Apollon projektitiimiltä saat tueksesi vankan kokemuksen aurinkosuojauksesta sekä erilaisten projektien menestyksekkäistä toteutuksista. Olemme olleet vuosien varrella mukana monissa suurissakin projekteissa, auttaen asiakkaitamme löytämään toimitilaansa käytännölliset, kestävät ja tyylikkäät aurinkosuojaratkaisut.

Laajan käytännön kokemuksen ohella tiimimme on kerryttänyt asiantuntemusta myös kouluttautumalla, mm. Aurinkosuojaus Ry:n Aurinkosuojaus Akatemiassa.

Apollo – arkkitehtien ja suunnittelijoiden arvostama

Apollo tunnetaan osaamisestaan myös arkkitehtien keskuudessa. Rakennusselostuksista voikin löytyä arkkitehdin tai suunnittelijan merkintöjä Apollon aurinkosuojatuotteista, jolloin ammattilaiset ovat tarkoin valinneet tuotteemme kyseiseen kohteeseen. Tällöin suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä meihin, niin autamme teitä luomaan toivomanne kokonaisuuden.
Luotettavasti ja laadukkaasti.

Haluatko tutustua toteuttamiimme projekteihin?

Voimmeko auttaa teitä toteuttamaan laadukkaat aurinkosuojaratkaisut?

Ota yhteyttä projektimyyjiimme tai kohteen toimialueen Apollo-jälleenmyyjään!

Veli-Matti Paulin
p. 0400 493 033
veli-matti.paulin@apollokaihdin.fi
Projektimyynti / yhteistyöasiat