Lamelliverho mittatilaus – Apollo SunShadow Screen

Lamelliverho mittatilaus – Apollo SunShadow Screen

Screen lamelliverho on todellinen valonsäätelyn ihme. Voit kääntää lamelleja kiskossa 160°. Screen kankaasta näkee aina valoisammalle puolelle läpi, joten tuote maksimoi luonnonvalon määrää. Screenkangas on erinomainen valinta lamellikankaaksi silloin, kun näkösuoja ei ole tärkeintä. Screen lamellikangas sopii asennettavaksi sisälle, sekä lasitetulle parvekkeelle. Screenkangas estää hyvin häikäisyä, ja vaaleat kankaat toimivat kyllä näkösuojana  – mutta kun sisällä on valoisaa ja ulkona pimeää, kankaasta näkee ulkoa sisälle.
Lamelliverho tilataan valmismitoilla (verhon äärimitat).

Näytä kankaat ja valitse

Tilaa ilmainen kangasnäyte

alk. 339,00 

  • Yhteensä: 0,00 
mm x
mm

Haluatko tuotteen asennettuna?

Tuotetiedot

Voit valita lamelliverhoon joko vakio 127 mm kangasleveyden, tai kapeamman 89 mm kangasleveyden (hinta +30%).

Screen rullaverho valmistetaan laadukkaalle Apollo lamellimekanismille.
Käyttö vakiona säätösauvalla: sauvan pituus normaalisti puolet verhon korkeudesta, mutta voit määrittää sauvan pituuden myös itse (max 200 cm).
Sauva asettuu aina nipun sisäpuolelle, lamellien viereen. Sauvaa vetämällä saat siirreltyä lamellinippua kiskolla. Sauvaa kääntämällä lamellikankaiden kulma muuttuu. Sauvakäyttö on lapsiturvallinen.
Nipun kätisyyden voi valita tilatessa.
Valmistetaan tilattaessa myös narukäytöllä. HUOM. Narukäyttöisissä lamelleissa narujen ja lattian etäisyys on oltava vähintään 150 cm lapsiturvallisuusmääräysten mukaisesti. Määräykset eivät koske julkisia kohteita (tehtaat, toimistot…) joissa pienten lasten ei oleteta oleskelevan. Ilmoita tilauksen tekstikentässä jos haluat narukäytön + asennuskorkeus.

Lamellitoimitukseen sisältyy kisko, kannakkeet, ruuvit ja ruuvitulpat, kankaat, alapainot, alapainojen liitosvitja, asennusohjeet.

Tekniset tiedot

Apollo lamelliverhot valmistetaan laadukkaista komponenteista. Kisko on metallinen. Kiskon väri antrasiitti: osat mustat / Kiskon väri valkea: osat valkeat
  • Maksimileveys 600 cm
  • Maksimikorkeus 380 cm

Tekninen tuotekortti – Lamelliverhot (.pdf)

Sauvakäyttö

Sauva asettuu aina sisäpuolelle lamellinippua. Sauvan pituus vakiona puolet tilatun verhon korkeudesta. Voit myös määrittää sauvan pituuden erikseen: max 200 cm.

Koneiston maksimileveys voi olla 6 m. Suuremmissa leveyksissä voidaan lamellit limittää yhtenäisesti viereisen kiskon lamellien kanssa, siten että kokonaisvaikutelma on kuin yksi yhtenäinen, jatkuva kaihdin. Maksimikorkeus riippuu kankaan painosta – mutta jopa 8 m korkeita kaihtimia on valmistettu.

Yli 4 metriä leveissä kaihtimissa lamellien suositellaan niputtuvan molemmille sivuille. Lamellit kääntyvät 185 astetta mekanismissa.

Lamellinipun paksuus kiskon leveydestä

  • 127 mm: n. 12 %
  • 89 mm: n. 17 %+ niputtuvaan sivuun jää lisäksi noin 7 cm tila.

Lisäominaisuudet

Mittausohjeet

Pinta-asennuksessa voit valita lamellivehon leveyden vapaasti.

Syvennykseen asentaessa mittaa syvennyksen leveys kiinnityskohdasta ja vähennä mitasta 1cm. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat.

Seinäpintaan asennettaessa kannattaa huomioida, että lamellinippu on noin 10-15% leveydestä. Kannattaakin lisätä ikkuna-aukon leveyteen edellä mainitun verran mikäli mahdollista.
Ikkunasyvennykseen asennettaessa kannattaa leveydestä ottaa pois 10mm ja korkeudesta 10-20mm, sekä valita katto- /syvennysasennus.

Apollo lamelliverhon mitoitus on helppoa ja yksinkertaista. Käytämme kaihtimen tilauksissa valmismittaa, joten mittaat vain kaihtimen äärimitat. Tarvitset mitoitusta varten metallisen rullamitan. Apollo lamelliverhot ovat mittatilaustyötä, joten niillä ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Mitoittaessasi kaihtimet itse, otat täyden vastuun sen sopivuudesta kohteeseen.

Leveys

Mittaa aina kaihtimen kokonaisleveys. Kokonaisleveys on kaihtimen kiskon leveys. Lamellikankaat eivät ylitä kiskon leveyttä. Pinta-asennuksessa voit valita lamelliverhon leveyden vapaasti. Syvennykseen asennettaessa mittaa syvennyksen leveys kiinnityskohdasta, ja vähennä mitasta 1 cm. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat.

Lamelli Mitoitus
Lamelli Mitoituskuva

Korkeus

Mittaa aina kaihtimen haluttu kokonaiskorkeus, kiinnityskohdan yläreunasta kankaan ulottumakohtaan. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat, ikkunalaudat, patterit ym.

Lamelli Mitoituskuva Korkeus
Lamelli Mitoituskuva

Tarjouspyyntö tuotteesta asennettuna

Haluatko, että asennamme Apollo-tuotteet puolestasi? Pyydä tarjous tuotteista asennettuna! Välitämme tarjouspyynnön lähimmälle edustajallemme. Tiesithän, että alan ammattilaisista koostuva asentajaverkostomme palvelee lähes koko Suomen alueella.

Lisätiedot-kenttään voit tarkentaa, mitä tuotteita tarjouspyyntösi koskee. Kertoisitko myös mitat, mikäli ne ovat sinulla tiedossa.