Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimet tarjoavat erinomaista aurinkosuojaa parvekkeelle ja lisäävät parvekkeen käyttömahdollisuuksia eri vuodenaikoina, kohottaen samalla asunnon arvoa. Valmistamme parvekkeille pystysuoraan asennettavat screen-kaihtimet ja lamellikaihtimet sekä suositut Zipline-kaihtimet, jotka ovat vetoketjuratkaisunsa ansiosta säänkestäviä ja tiiviitä. Parvekekaihtimet ovat oikea valinta, kun halutaan ehkäistä parveketilojen kuumeneminen, torjua häikäisyä ja saada tarvittaessa näkösuojaa. Parvekekaihtimemme ovat myös tyylikkäitä ja niillä voidaan korostaa parveketta yksilöllisenä osana sisustusta, joko hillityn tai näyttävän kangasvalinnan avulla. Apollon parvekekaihtimet tunnetaan korkeasta laadustaan ja laadukkaat rungot kestävät hyvin suomalaisissa sääolosuhteissa.

Ambiance Molenaar Roosendaal

Lataa markiisin ostajan opas.

Mitä markiisin ostajan tulisi tietää?
Miten saavuttaa onnistunut lopputulos?

Laadukas markiisi tuo omistajalleen silmäniloa ja tukee kodin optimaalista lämmönsäätelyä. Laadimme oppaan, jotta voit huomioida kaikki oleelliset tekijät markiisin hankinnassa.

Myös asiantuntijamme auttavat sinua mielellään – suunnittelusta toteutukseen.

Mistä tunnistaa laadukkaan parvekaihtimen?

Miksi Apollon parvekekaihdin?

Apollon parvekekaihdin lisää parvekkeen käyttömahdollisuuksia, tarjoten samalla tyylikästä aurinkosuojaa. Parvekekaihtimien avulla asukas voi säädellä valoa, lämpöä ja näkösuojaa sekä samalla suojata parveketta (ja sen sisustusta) tuulelta ja sateelta. Kaihtimien avulla parveketta voikin hyödyntää entistä enemmän eri vuodenaikoina.

Parvekekaihtimemme valmistetaan suomalaisiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Parvekekaihtimien monipuolinen kangasvalikoima tarjoaa puolestaan runsaasti vaihtoehtoja mieleisen sävyn, kuosin ja ominaisuuksien löytämiseksi. Asiakas voi valita esimerkiksi täysin pimentävän kankaan tai suositun läpinäkyvän screen-kankaan.

Erottuva aurinkosuoja parvekkeelle voidaan valmistaa painattamalla kaihdin omalla printillä tai logolla. Tällöin parvekekaihdin voidaan valjastaa viestimään yrityksen brändiä näyttävänä osana julkisivua.

Kaihtimen motorisointi ja automatisointi

Zipline-parvekekaihdin voidaan varustella moottorilla, mikä tekee sen käytöstä erityisen helppoa ja miellyttävää. Zipline-kaihdin voidaan varustaa myös erilaisilla sääsensoreilla, jotka havainnoivat muutoksia säässä ja liikuttavat kaihtimia täysin automatisoidusti. Näin Zipline-kaihdin tarjoaa aurinkosuojaa parvekkeelle myös kodin ollessa tyhjillään.

Zipline-kaihtimet voidaan liittää osaksi älykästä taloautomatiikkaa. Tällöin niitä voidaan hallinnoida etänä sekä erilaisiin skenaarioihin perustuvien ohjelmointien avulla.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos kaihtimen runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Sääsuojat VS terassilasitus

Katto terassin päällä on jo paljon - se antaa suojaa sateelta ja...
Lue blogi

Screen kankaiden vertailu

Aurinkosuojaus on nykyaikaisen rakennussuunnittelun vakio elementti. Oikeanlaisella aurinkosuojauksella säästetään energiaa ja samalla...
Lue blogi

Lasitetusta parvekkeesta lisähuone, mutta ei liian kuuma sellainen

Parvekkeiden lasittaminen on hyvin suosittua nykyään. Lasittaminen pitää pölyn, sateen ja viiman...
Lue blogi

Parvekekaihtimen valintaan vaikuttavat tekijät

Kesä saapuu kovaa vauhtia ja parveke kuumenee käyttökelvottomaksi saunaksi. Tuttu tilanne? Varsinkin...
Lue blogi

Referenssit

Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.