Läpikuultavat Rullaverhot

Rullaverhojen kankaat

Apollolla on laaja rullaverhojen kangasmallisto, josta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin kohteisiin ja erilaisiin mieltymyksiin. Kankaissamme on erittäin laadukkaat ominaisuudet, ja saatavilla on myös palosuojattuja ja häikäisysuojattuja vaihtoehtoja.

Rullaverhokankaiden mallisto sisältää esimerkiksi yksivärisiä, läpikuultavia, pimentäviä ja kuviollisia kankaita. Erilaisilla vaihtoehdoilla saadaan aikaan niin hillitty ja harmoninen lopputulos kuin näyttävä ja persoonallinen sisustuksen katseenvangitsija.

Rullaverhojen kangasmallisto sisältää lähes 300 erilaista kuosia ja väriä, myös tyylikkäät ja läpinäkyvät screen-kankaat. Kankaat ovat korkealaatuisia ja myönnämme niiden värinpitävyydelle 5 vuoden takuun.

Mallistomme rullaverhokankaat ovat kestäviä, ja useimmat niistä voidaan pyyhkiä kostealla. Tarvittaessa hyväkuntoiseen Apollo-rullaverhorunkoon ja -mekanismiin voidaan vaihtaa uusi kangas. Uudet rullaverhokankaat voi tilata helposti verkkokaupastamme, ja ne valmistetaan mittojen mukaan.

Tilaa kangasnäyte

Kestävä laatu ja tyylikäs ulkonäkö

Laaja rullaverhojen kangasmallisto tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja eri väreissä ja kuoseissa – huippuominaisuuksia unohtamatta. Rullaverhon avulla sisätiloihin voidaan saavuttaa niin aurinkosuojaus, pimennys kuin näkösuoja – tukemaan optimaalista lämpötilaa, nukkumista ja miellyttävää kotona oleskelua.

Rullaverhokankaiden valikoimastamme löytyvät myös nykyaikaiset ja läpinäkyvät screen-kankaat, jotka tarjoavat suojaa niin lämpösäteilyä kuin häikäisyä vastaan. Screen-kankaat mahdollistavat maisemasta nauttimisen myös alas laskettuina, ja tarjoavat samalla näkösuojaa ulkopuolisilta katseilta.

Apollon rullaverhokankaat ovat tyypillisesti helposti puhtaana pidettäviä, ja useimmat niistä voidaan pyyhkiä kostealla.

Kankaidemme huippuominaisuuksia ovat mm.

 • Antibakteerinen/bakteerisuojattu
 • Akustoiva
 • Antistaattinen
 • Ympäristöystävällinen (Greenshield)
 • Kosteudenkestävä ja pyyhittävä
 • Palosuojattu
 • Pimentävä
 • Häikäisysuojattu (SPC)
 • PVC-vapaa
Magic Light Kaihdin 3423

Myönnämme kankaillemme 5 vuoden täystakuun värinpitävyydelle!

Mittojen mukaan

Monipuolisilla ominaisuuksilla.

 • Rullaverhot valmistetaan Suomessa
 • Mahdollisuus uniikkiin painatukseen omalla kuvalla

Rullaverhokankaan vaihtoväli yleensä n. 10 vuotta

Tarjoamamme rullaverhokankaat ovat huippulaadukkaita. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Laaja rullaverhojen kangasmallisto sisältää lähes 300 erilaista vaihtoehtoa, niin yksivärisiä, kuviollisia kuin erilaisia kuoseja. Erikoistilauksesta rullaverho voidaan valmistaa myös yksilöllisellä painatuksella, printaten kankaalle mikä tahansa valitsemasi kuva.

Apollo-rungon ja -mekanismin kestävyyden ansiosta rullaverhokangas on vaihdettavissa, mikäli sisustukseen aletaan kaivata uutta ilmettä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Akustiikkaverhot

Verhot ja kaihtimet eivät ainoastaan varjosta ja suojaa auringolta - kankainen pinta...
Lue blogi

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.