Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja
by Apollo

Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan valmistettua kaihdinta tai markiisia, vaan Sinun valinnoilla tehty kaihdin.
Syvällä savossa, osaamisen Iisalmessa valmistetaan räätälöityjä aurinkosuojia koko Suomeen.

Aurinkosuoja voidaan siis kustomoida täysin kohteeseen sopivaksi.
Erikoiskankaat, muotoilut ja ym. kustomoinnit vaativat tietenkin erikoisosaamista ja siksi tuotteen hinta voi olla vertailussa reippaasti enemmän kuin kuin ne marketin valmiskaihtimet. Meidän tuotteet toteutetaan käyttäjän toiveiden mukaisesti käsityönä ja kaihdin on juuri sellainen kuin se Sinun tyyliin sopii, pitäähän laadukkaan aurinkosuojan olla käyttäjänsä näköinen.

Mitä kustomoitu aurinkosuoja sitten pitää sisällään?

Ensinnäkin kangasvaihtoehtoja on satoja erilaisia:
eri värisiä, pimentävää, peittävää, läpikuultavaa, printattuna, eri kudontaa.. Vaikka ja mitä.
Näiden lisäksi tilaukseen saa määrittää käyttömekanismin, sen kätisyyden, mekanismin värin, ja lisävarusteet.
Markiisi on meillä todellakin osiensa summa, eikä kahta täysin samanlaista aurinkosuojaa tehdä ellei niin tilata. 🙂

Toisinaan päädymme toteuttamaan erikoisiakin aurinkosuojia ja niiden toteuttaminen onkin mukavaa vaihtelua – onpa kankaisiin printattu lehmienkin kuvia. Erilainen aurinkosuoja on vaihtelua – myös meillä tuotannossa. Esimerkiksi rullaverhojen alareunojen muotoilut ja koristelut on aikaa vievää ja keskittymistä vaativaa käsityötä, jota tehdään huolella. Mottomme onkin; teemme aurinkosuojan niin, että voimme itsekin olla ylpeitä lopputuloksesta. Kustomoinnista huolimatta mennään laatu edellä – emme halua tehdä kertakäyttökaihtimia vaan pitkäikäisiä ja kestäviä kaihtimia. Työntekijämme ovat alalleen omistautuneita ammattilaisia, joilla on jo pitkä kokemus meidän superkestävien tuotteiden valmistuksesta. Yrityksemme yli 40 vuotisen historian aikana nämä ammattilaiset ovat se kantava voima joka mahdollistaa täydelliset aurinkosuojat jokaiseen tarpeeseen.

Seuraavassa muutamia työvaiheita ja yksityiskohtia tuotannostamme. Pistää arvostamaan käsityötä, eikö? 🙂