Maksuton suunnittelupalvelu

Jotta löydät omaan kotiisi ihanteelliset ratkaisut, on maksuton suunnittelupalvelumme tukenasi. Ammattilaisemme kuuntelevat tarkasti toiveesi ja tarpeesi, kertovat erilaisista vaihtoehdoista sekä auttavat rakentamaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Ammattilaisen avulla löydät laajasta valikoimastamme sopivat aurinkosuojatuotteet sekä kangasvalinnat, jotka sopivat kohteesi tyyliin ja ratkaisevat aurinkoiset ongelmasi.

Maksuton suunnittelupalvelu sisältää Apollon ammattilaisen toteuttaman kohdekartoituksen sekä suunnitelman sopivista tuotteista ja kankaista. Tämän jälkeen saat meiltä alustavan kustannusarvion valitsemastasi aurinkosuojaratkaisusta. 

Miksi valita avuksesi suunnittelija?

Maksuton suunnittelupalvelu – näin valmistaudut

  • Mihin tarpeeseen tarvitset markiisia tai kaihdinta? Haluatko ensisijaisesti aurinkosuojausta, pimennystä, häikäisynestoa tai näkösuojaa?
  • Mieti millaisia ominaisuuksia kaihtimilta tai markiisilta kaipaat? Haluatko peittävän tai läpinäkyvän kankaan? Onko paloturvallisuus tärkeä kriteeri?
  • Mikä on budjettisi (suurin piirtein)?
  • Haluatko mukavuustekijöitä? Arvostatko helppokäyttöistä motorisointia tai mahdollisuutta hyödyntää taloautomatiikkaa?
  • Millainen kangas miellyttää silmääsi? Voit katsoa halutessasi etukäteen mieleisiä kangasvaihtoehtoja valikoimastamme.
  • Arvioitu mitoitus? Onko terassista tai ikkunasta mahdollista saada alustava arvio kokoluokasta?
  • Kuva kohteesta? Suunnittelijalle on erittäin hyödyllistä, jos kohteesta on saatavilla valokuva. Näin hän voi kartoittaa sopivia vaihtoehtoja tapaamiseenne jo etukäteen. Kuvan voi toimittaa meille jo yhteydenoton yhteydessä.

Maksuton suunnittelupalvelu voidaan toteuttaa etänä tai kaihdinmyymälässä, ja sopivin toteutustapa valitaan erikseen kuhunkin kohteeseen. Maksuttoman suunnittelupalvelun edun arvo on alkaen 150 €. Palveluun ei kuulu ilmaista mittauspalvelua kohteessa.

Suunnittelupalvelun jälkeen

  1. Suunnittelupalaverin jälkeen toimitamme sinulle yksilöllisen suunnitelman ja kustannusarvion
  2. Saatuaan tarkat mitat, asiantuntija antaa kiinteän ja läpinäkyvän tarjouksen, jossa on eriteltynä tuotteet ja mahdolliset palvelut (kuten asennus)
  3. Hyväksyttyäsi tarjouksen, toimitamme tuotteet ja mahdolliset lisäpalvelut sovitusti

Varaa maksuton suunnittelu

Täytä oheinen lomake ja autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri Sinun tarpeisiisi. Suunnittelupalvelu on maksuton eikä yhteydenotto velvoita sinua ostamaan.

Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.