Markiisit

Apollon markiisit ovat kestäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja, joilla kruunaat talosi julkisivun. Markiiseilla suojaat kiinteistöäsi auringonpaahteelta ja sateelta sekä nautit terassilla tai parvekkeella oleskelusta monenlaisissa sääolosuhteissa. Kaunis markiisi sopii niin kotiin kuin liiketilaan, kohottaen samalla kiinteistön ulkonäköä ja arvoa. Runsaasta kankaiden väri- ja kuosivalikoimastamme löydät sopivan markiisin jokaiseen kohteeseen. Korkealaatuiset markiisikankaamme ovat lujia, hylkivät likaa, pitävät muotonsa ja kestävät haalistumatta jopa 15 vuotta. Markiisimme on myös mahdollista moottoroida ja liittää huolettomaan taloautomatiikkaan. Markiisiemme rungot ovat erittäin kestäviä, ja meidän kautta runkoihimme saa myös vaihtokankaan.

Suosituimmat tuotteet

Mistä laadukkaan markiisin hinta koostuu?

Miksi Apollo-markiisi?

Apollon markiisit ovat tyylikkäitä ja vankkarakenteisia aurinkosuojia terassille, parvekkeelle ja ikkunaan. Markiisimme tuovat tiloihin kaivattua varjostusta tai sateensuojaa, ehkäisevät häikäisyä sekä auttavat tilojen lämmönsäätelyssä. Niiden avulla lämpötila terassilla, parvekkeella tai sisätiloissa säilyy miellyttävänä, ja saavutetaan energiansäästöä sisätilojen jäähdytyskustannuksissa.

Apollo-markiisit on suunniteltu suomalaisiin sääolosuhteisiin, ja niiden kaikki osat ovat myös korroosionkestäviä. Laadukkaat markiisikankaamme puolestaan takaavat markiisille tyylikkään ja viimeistellyn ulkoasun, ja monipuolisesta kangasvalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin hillittyyn kuin näyttävään lopputulokseen – kunkin kohteen yksilölliseen ilmeeseen.

Kun toiveissa on täysin uniikki lopputulos, voidaan Apollon markiiseihin painattaa oma printti tai logo. Näin markiisit ovat loistava ja laadukas ratkaisu myös yrityksille.

Markiisin motorisointi ja automatisointi

Markiisimme voidaan myös motorisoida, mikä tekee markiisin käytöstä erityisen vaivatonta ja mukavaa. Markiisi voidaan varustaa myös erityisillä sääsensoreilla, jotka havaitsevat esimerkiksi auringonpaisteen, tuulen tai sateen, ja liikuttavat markiisia sääolosuhteiden mukaan.

Halutessaan markiisin voi kytkeä osaksi taloautomatiikkaa, jolloin markiisin käyttö onnistuu etänä tai täysin automaattisesti, määritettyjen ohjelmointien mukaan.

Swingline 2
Apollo Markiisit Kallstrom

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos markiisin runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä voi tilata varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Liiketilamarkiisi on tärkeä osa yrityksesi ilmettä

Antaako vanha ja haalistunut markiisisi kulahtaneen kuvan koko yrityksestä? Nyt on aika...
Lue blogi

Kaihtimet ja markiisit ovat osa älykästä kotia

Älykkäät kodit ja erilaiset smart home -ratkaisut ovat olleet jo jonkin aikaa...
Lue blogi

Markiisin ulkonäköasiat eli miltä markiisin tulisi näyttää

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta ”markiisi”? Yllättävän moni tuntuu yhä mieltävän...
Lue blogi

Referenssit

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.
Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.