Sääsuojat

Apollon sääsuojat tarjoavat terassille tehokasta suojaa erilaisilta sääolosuhteilta – niin auringonpaisteelta, tuulelta kuin sateelta. Säädeltävä sääsuoja on joustava ratkaisu, jonka asennon voi portaattomasti määrittää säätilan mukaan. Tarvittaessa sääsuoja toimii myös näkösuojana ulkopuolisilta katseilta. Tehokkain sääsuojamme on Zipline, jonka kangas kulkee sivukiskoissa vetoketjuratkaisulla. Tiiviytensä ansiosta Ziplinella voi muodostaa terassille myös hyönteisiltä suojatun oleskelutilan. Laaja kankaiden väri- ja kuosivalikoima tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, myös nykyaikaiset läpinäkyvät screen-kankaat. Sääsuojat voidaan myös moottoroida sujuvan ja helpon käyttökokemuksen mahdollistamiseksi, ja hyödyntää tarvittaessa sääolosuhteita havainnoivia sensoreita sääsuojan liikuttelun automatisointiin. Sääsuojat voidaan liittää myös huolettomaan taloautomatiikkaan, jolloin niitä voidaan hallinnoida etänä tai ennalta määritettyjen ohjelmointien mukaan.

Sääsuojat – laatulupauksemme

Miksi Apollon sääsuoja?

Apollon sääsuojat tuovat tehokasta aurinkosuojaa terassille tai verannalle, suojaten myös tuulelta ja sateelta. Sääsuojat suojaavat terassin rakenteita ja sisustusta sekä tekevät terassilla oleskelusta mukavaa monenlaisissa sääolosuhteissa. Suojatulla terassilla on käyttöarvoa jopa talvella, mikä tekee sääsuojasta erinomaisen investoinnin ulkotilojen viihtyvyyteen.

Pystysuoraan laskeutuvat markiisimekanismit ovat täysin säänkestäviä. Lisäksi ne voidaan valmistaa sivukiskojen ja vetoketjuratkaisun avulla erittäin tiiviiksi kokonaisuudeksi, mahdollistamaan miellyttävä terassilla oleskelu vailla häiritseviä hyttysiä tai ampiaisia.

Sääsuojat mahdollistavat myös terassin ja sisätilojen valon- ja lämmönsäätelyn, samalla ehkäisten häikäisyä. Sääsuojan avulla oleskelutilojen lämpötila säilyy sopivana, mikä mahdollistaa energiansäästön tilojen jäähdytyksessä.

Apollon sääsuojat ovat suunniteltuja suomalaisiin sääolosuhteisiin. Siksi niiden kaikki osat ovat korroosionkestäviä. Monipuolinen sääsuojien kangasvalikoima takaa puolestaan tyylikkään ja ihanteellisen vaihtoehdon kuhunkin kohteeseen.

Ainutlaatuisen erottuva sääsuoja voidaan valmistaa painattamalla kangas omalla printillä tai logolla.

Markiisin motorisointi ja automatisointi

Sääsuojat voidaan myös motorisoida, mikä edustaakin ylivoimaista käyttömukavuutta ja helppoutta. Sääsensoreilla varustettu moottoroitu sääsuoja toimii puolestaan itsenäisesti, havainnoiden muutokset sääolosuhteissa reaaliaikaisesti. Sääsuoja voidaan liittää myös taloautomatiikkaan, jolloin sitä voidaan hallinnoida etänä. Tarvittaessa sääsuoja voidaan ohjelmoida toimimaan täysin automatisoidusti.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos markiisin runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä voi tilata varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Sääsuojat VS terassilasitus

Katto terassin päällä on jo paljon - se antaa suojaa sateelta ja...
Lue blogi

Vertikaalimarkiisi = säädeltävä sääsuoja terassille

Perus talvinen keli Suomessa tarkoittaa räntää, sadetta tai armotonta lumituiskua. Terassi jää...
Lue blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Älykäs koti perustuu skenaarioihin

Edellisessä blogiartikkelissa kävimme läpi älykkään kodin perusteita markiisien ja kaihtimien näkökulmasta. Tällä...
Lue blogi

Referenssit

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.