Vertikaalimarkiisi = säädeltävä sääsuoja terassille

Perus talvinen keli Suomessa tarkoittaa räntää, sadetta tai armotonta lumituiskua. Terassi jää kokonaan käyttämättä tai sitä kartellaan viimeiseen asti. Jokainen aamu alkaa lumenluonnilla jotta pääsee kuistilta eteenpäin. Onko tuttua?
Ratkaisu voisi löytyä hyvinkin helposti vertikaalimarkiisista, ja vielä edullisemmin kuin lasituksella.

Pystysuoraan laskeutuva kankainen markiisi toimii erinomaisesti myös sääsuojana. Saat siis samalla tuotteella lämpösuojaa, häikäisysuojaa, tuulisuojaa, näkösuojaa ja vieläpä tietenkin sade- ja lumisuojaa. Kun terassi on suojattu, tulee sille käytettyä myös talvisin.

Kaikki markiisien osat on tarkoitettu ulkokäyttöön: komponentit ovat säänkestäviä ja kankaat täysin kosteuden ja pakkasen kestävää (ja pestävää). Sääsuoja voidaan valmistaa täysin peittävällä kankaalla, screenkankaalla, tai läpinäkyvällä PVC kankaalla. Sävyjä näihin löytyy vielä satoja, joten tuote sopii varmasti jokaiseen julkisivuun riitelemättä ympäristön kanssa.
Näet kankaat ulkokäyttöön tästä >>

Mekanismeja löytyy erilaisia, eri kokoisiin kohteisiin. Maksimikoko sääsuojalle jopa 700 x 350 cm.
Kankaisen sääsuojan voi nostaa ja laskea tarpeen mukaan, joten se on helposti säädeltävissä säiden mukaan. Sääsuojaa voidaan käyttää manuaalisesti veivillä, tai helposti moottorilla.
Tuotteessa kannattaa olla vähintään sivuvaijerit jottei tuuli pääse heittelemään kangasta miten sattuu.
Paras ratkaisu on sivukiskollinen Zipline malli, jossa kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjusysteemillä. Zipline toimii näin ollen myös kesäisin hyttyssuojana.