Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Zipline -screenkaihdin

Ulkokäyttöön tarkoitettu screenkaihdin tuo käyttäjälleen maksimaalisen hyödyn ja käyttömukavuuden; näet edelleen ulos, säästäen samalla energiaa ja pitäen sisätilojen lämpötilat hallussa. Zipline screenkaihtimen ainutlaatuinen vetoketjujärjestelmä tarjoaa huomattavia etuja, kuten suurempi sivutuulen kestävyys (jopa 80km/h), ja tiivis varjostus. Screenkaihtimeen sisältyy kasetti, joka suojaa kangasta ja mekanismia. Zipline markiisin sivuilla kulkee pakettiin kuuluvat sivukiskot, joissa tiivis ura kankaan vetoketjulle. Näin Zipline Screen kaihtimen kangas kulkee suorana ja peittävästi kiskoissa, eikä heilu kovallakaan tuulella. Screenkaihtimen uudella zip-menetelmällä kankaan sivuille ei jää häiritsevää rakoa, vaan aurinkosuojan saa asennettua tiiviisti kiinni ikkunan pintaan.
Zipline on myös täydellinen sääsuoja avonaiselle terassille, kuistille, kesäkeittiöön jne ulkotiloihin.

Screenkaihdin mekanismin väri vakiona valkea, mutta tuotteen profiilit ovat maalattavissa kaikkiin RAL sävykartan väreihin – juuri kohteeseen sopivaksi.

Screenkaihtimen hinta määräytyy sen koon ja valitun kankaan mukaan, joten kysy rohkeasti tarjousta Apollo myyjältäsi!

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Zipline screenkaihdin on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja harmoniaa. Lämpiminä kuukausina voit myös käyttää Zipline screenkaihdinta kuin hyönteisverkkoa; avaa ikkunat, laske Zipline screenkaihdin täysin alas – nauti raikkaasta ilmasta pitäen kuitenkin hyönteiset visusti ulkona vetoketjujen ja tiivisteprofiilien ansiosta. Zipline screenkaihdin soveltuu käytettäväksi ikkunan eteen, terassille näkö- ja tuulisuojaksi, sääsuojaksi, halliovien lämpöeristeeksi jne. Screenkaihdin on nykyaikainen aurinkosuoja lähes kaikkiin kohteisiin!

Screenkaihdin mekanismin kokoja on saatavilla useita erilaisia, erilaisiin käyttötarpeisiin. Pienempiä Zipline S screenkaihtimia saa manuaalisesti veivikäyttöisenä, mutta isompi Zipline L toimii vakiona moottorilla tai automatiikalla. Screenkaihtimet ovat liitettävissä myös kotiautomaatiojärjestelmiin. Automatiikan avulla saat screenkaihtimesta parhaimman hyödyn ja energiansäästön.

Zipline screen kaihtimen kaikki osat ovat äärimmäisen korroosion kestäviä. Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ruuvit ja mutterit oat ruostumatonta terästä. Zipline screenkaihtimiin käytetään yleensä screenkankaita, jotka ovat mainiota lämpö- ja näkösuojia, estämättä näkymää ulos. Trendikkäät ja laadukkaat screenkankaat tarjoavat värikkäitä korostuksia, ja luovat ihanaa värien leikkiä piristämään julkisivua. Pelkistettyyn tyyliin sopivat huomaamattomat kuosit, joilla lisäät julkisivun tyylikkyyttä. Screenkankaissa on myös runsaasti värivaihtoehtoja, joten jokaiseen julkisivuun löytyy varmasti sopiva screenkaihdin.

Zipline screenkaihtimella on kokonaisuudessaan 5 vuoden täystakuu, ja sillä on suomalaisesta laadusta kertova Avainlippu-merkki.
Screenkaihtimen asennus onnistuu helposti joko suoraan pintaan, syvennykseen, tai etäämmäs asennuspinnasta etäisyyskannakkeilla. Maksimikoko jopa 5000 x 4000 mm.

 

Screenkaihtimen hinta määräytyy sen koon ja valitun kankaan mukaan, joten kysy rohkeasti tarjousta Apollo myyjältäsi!

Tekniset tiedot

Zipline S

Zipline S on tarkoitettu pienempiin pinta-aloihin.

Vetoketjujärjestelmä

Vetoketjujärjestelmä on sijoitettu kankaan sivuille. Kun kangas on laskettu, vetoketju kulkee siististi sivukiskoilla. Tämä on ratkaiseva etu verrattuna perinteisiin julkisivukaihtimiin.

Kangas ja mekanismi muodostavat yhden vahvan yksikön, joka ei päästä valoa läpi ja kestää huomattavasti paremmin tuulta. Kovallakaan tuulella Zipline S ei langeta häiritsevää liikkuvaa varjoa.

 • Zipline S kotelon koko on vakiona 85,5 x 86mm.
 • Sivukanaalin leveys 35mm, ja syvyys 31mm.
 • Zipline S maksimimitat: 3000 x 2200 mm
 • Sarjaankytkettynä leveys 2 x 3000 mm (riippuen käytettävästä kankaasta)
 • Zipline S vakiona veivikäyttöisenä.
 • Saatavilla myös helposti motorisoituna.

Kauko-ohjauksella lisäät vieläkin enemmän Ziplinen käyttömukavuutta.

Aurinko- ja tuuliautomatiikalla sinun ei tarvitse huolehtia markiisista – se huolehtii itse sinusta ja kiinteistöstä. Tuulen yltyessä markiisi vetäytyy koteloon, ja auringon paistaessa kangas laskeutuu suojaamaan.
Liitettävissä myös IO-home conrol taloautomatiikkaan.

Zipline L

Vetoketjujärjestelmä

Vetoketjujärjestelmä on sijoitettu kankaan sivuille. Kun kangas on laskettu, vetoketju kulkee siististi sivukiskoilla. Tämä on ratkaiseva etu verrattuna perinteisiin julkisivukaihtimiin.

Kangas ja mekanismi muodostavat yhden vahvan yksikön, joka ei päästä valoa läpi ja kestää huomattavasti paremmin tuulta. Kovallakaan tuulella Zipline ei langeta häiritsevää liikkuvaa varjoa.

 • Zipline kotelon koko on vakiona 120mm.
 • Zipline 120 maksimimitat: 5000 x 4000 mm (riippuen käytettävästä kankaasta)
 • Zipline screen markiisi on asennettavissa suoraan seinäpintaan, syvennykseen, loitommas seinästä tai pergolineen.

Johdon ulostulo voidaan asettaa sivulta, takaa, tai yläpuolelta koteloa.

Zipline toimii vakiona moottorilla.
Kauko-ohjauksella lisäät vieläkin enemmän Ziplinen käyttömukavuutta.
Aurinko- ja tuuliautomatiikalla sinun ei tarvitse huolehtia markiisista – se huolehtii itse sinusta ja kiinteistöstä. Tuulen yltyessä markiisi vetäytyy koteloon, ja auringon paistaessa kangas laskeutuu suojaamaan.
Liitettävissä myös IO-home control taloautomatiikkaan.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Serge 600

Serge 600 on ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiimme soveltuva screen kangas.

Serge 600 kangas on kestävä ja kiiltäväpintainen, näin ollen se on myös helppo pitää puhtaana. Ulkokäytössä kangas ei kerää itseensä likaa tms, mutta jos pölyä tai muuta kankaan pintaan kertyy, voi sen pestä esim. harjalla ja vedellä.

Serge 600 on esim. Soltis screenkankaisiin verrattuna selkeämpi kudonnaltaan. Kankaan kudonta on poikkisuuntainen.
Serge 600 screen kankaan OF (läpinäkyvyys) arvo on 5 %. Tämä antaa hyvän häikäisy- ja lämpösuojan.

Värivaihtoehtoja löytyy useita. Kaikki sävyt ovat skandinaaviseen arkkitehtuuriin sopivia kuoseja. Ulkopuolen Zipline screen markiiseissa tehokkain väri lämmön torjuntaan on tumma harmaa tai musta Serge screen kangas.

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

SunShadow 4000N Screenkangas

SunShadow 4000N Screenkangas on ulkokäyttöön tarkoitettu, 5 % avonainen kangas. SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Kangas on tarkoitettu ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiin. Soveltuu esim. ikkunamarkiiseihin. SunShadow 4000N screen kankaan voi puhdistaa helposti esim. vedellä ja pehmeällä harjalla.

Värivalikoimasta löytyy tyylikkäitä värejä valkoisesta mustaan, sekä näiden värien sekoituksia.

Ulkopuoliseen aurinkosuojaan tummat värit poistavat eniten lämpösäteilyä, ja niistä näkee myös parhaiten läpi.

Lataa maksuton markiisin ostajan opas!

Toteuttamiamme kohteita:

Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.
Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.
Kohteen yrityksen julkisivulle kaivattiin näkyvyyttä sekä mukavuutta asiakkaille. Korimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä aurinkosuoja – mutta myös sateensuoja.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö
Yhteydenotto
 • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, pdf, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.