Lamelliverho mittatilaus – Apollo Carnival peittävä ja palosuojattu

Lamelliverho mittatilaus – Apollo Carnival peittävä ja palosuojattu

Apollo lamelliverhokangas Carnival on ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan kankaiden parhaimmistoa.
Carnival on ympäristöystävällinen, pyyhittävä, antimikrobikäsitelty, ja vieläpä palosuojattu.
Palosuojatut kaihtimet ovat erinomainen ratkaisu esim. päiväkoteihin, julkisiin tiloihin, ja yksityiskoteihin, joissa panostetaan turvallisuuteen.
Carnival kangasta on saatavilla useissa upeissa sävyissä – jokaiseen sisustukseen sopivaksi.
Kangas on läpikuultava, mutta mainio esim. näkösuojana.

Lamellisoiron leveys: 127 tai 89mm (yhden kankaan leveys millimetreinä).

Näytä kankaat ja valitse

Tilaa ilmainen kangasnäyte

alk. 245,00 

  • Yhteensä: 0,00 
mm x
mm

Haluatko tuotteen asennettuna?

Tuotetiedot

Apollo lamelliverho soveltuu niin kotiin kuin konttoriin. Kisko on tyylitelty alumiinikisko, ja kankaat ovat laadukkaita ja helposti puhtaana pidettäviä.

Maksimileveys: 600 cm, maksimikorkeus 500 cm.

Kysy tarjous suuremmista suoraan tehtaalta! Valmistamme myös vinolamelleita, ja muita erikoismalleja kohteeseen kuin kohteeseen.

Sauvakäyttö:

Apollo lamelliverho valmistetaan vakiona lapsiturvallisella sauvakäytöllä. Sauvan pituus on automaattisesti puolet verhon korkeudesta, mutta voit määrittää sauvan pituuden tarvittaessa itse – sauvan maksimipituus on kaksi metriä.

Säätösauva asettuu aina nipun viereen sisäpuolelle kiskoa.

Käyttösauvaa vetämällä/työntämällä kankaat liukuvat kiskossa nippuun, ja sauvaa pyörittämällä kankaat kääntyvät kiskossa.
Sauvan värit valkea/musta → määräytyy kiskon värin mukaan.
Huom: Jos valitaan molemmille sivuille niputtuva lamelli: säätösauvoja tulee 2 kpl (sauvat jäävät verhon keskelle kun lamellit on vedetty ikkunan eteen).
Asennuskorkeuden (verhon yläreuna) ollessa yli 300 cm sauvalla lamellien liikuttelu hankaloituu, joten yli 300 cm korkeat lamelliverhot valmistetaan edelleen säätönaruilla. Huom: säätönarujen tulee aina ulottua vähintään 150 cm korkeuteen lattiasta!

Narukäyttö:

HUOM. Ilmoita tilauksen yhteydessä esim. viestikenttään mikäli haluat lamelliin narukäytön.
Käyttönarut voidaan valita joko vasemmalle tai oikealle puolelle kiskoa. Toisesta narusta lamellit liukuvat kiskolla nippuun, ja toisesta narusta lamellikankaat kääntyvät kiskossa.
Narujen pituus vakiona: Asennuskorkeus – 150 cm. Jokaiseen narukäyttöiseen lamelliverhotoimitukseen sisältyy käyttönarujen turvakiinnike seinään, lapsiturvallisuuden lisäämiseksi.

Jokainen tuote valmistetaan mittatilaustyönä, juuri kohteeseen sopivaksi.

Takuu

Apollo lamelliverhomekanismilla on 5 vuoden takuu.

Apollo lamelliverho on kotimainen Avainlippu-tuote.

Tekniset tiedot

Apollo lamelliverhot valmistetaan laadukkaista komponenteista.

Kisko on metallinen.
Kiskon väri antrasiitti: osat mustat / Kiskon väri valkea: osat valkeat

  • Maksimileveys 600 cm
  • Maksimikorkeus 500 cm

 

Tekninen tuotekortti – Lamelliverhot (.pdf)

Sauvakäyttö

Sauva asettuu aina sisäpuolelle lamellinippua. Sauvan pituus vakiona puolet tilatun verhon korkeudesta. Voit myös määrittää sauvan pituuden erikseen: max 200 cm.

Koneiston maksimileveys voi olla 6 m. Suuremmissa leveyksissä voidaan lamellit limittää yhtenäisesti viereisen kiskon lamellien kanssa, siten että kokonaisvaikutelma on kuin yksi yhtenäinen, jatkuva kaihdin. Maksimikorkeus riippuu kankaan painosta – mutta jopa 8 m korkeita kaihtimia on valmistettu.

Yli 4 metriä leveissä kaihtimissa lamellien suositellaan niputtuvan molemmille sivuille. Lamellit kääntyvät 185 astetta mekanismissa.

Lamellinipun paksuus kiskon leveydestä

  • 127 mm: n. 12 %
  • 89 mm: n. 17 %+ niputtuvaan sivuun jää lisäksi noin 7 cm tila.

Lisäominaisuudet

Mittausohjeet

Pinta-asennuksessa voit valita lamellivehon leveyden vapaasti.

Syvennykseen asentaessa mittaa syvennyksen leveys kiinnityskohdasta ja vähennä mitasta 1cm. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat.

Seinäpintaan asennettaessa kannattaa huomioida, että lamellinippu on noin 10-15% leveydestä. Kannattaakin lisätä ikkuna-aukon leveyteen edellä mainitun verran mikäli mahdollista.
Ikkunasyvennykseen asennettaessa kannattaa leveydestä ottaa pois 10mm ja korkeudesta 10-20mm, sekä valita katto- /syvennysasennus.

Apollo lamelliverhon mitoitus on helppoa ja yksinkertaista. Käytämme kaihtimen tilauksissa valmismittaa, joten mittaat vain kaihtimen äärimitat. Tarvitset mitoitusta varten metallisen rullamitan. Apollo lamelliverhot ovat mittatilaustyötä, joten niillä ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Mitoittaessasi kaihtimet itse, otat täyden vastuun sen sopivuudesta kohteeseen.

Leveys

Mittaa aina kaihtimen kokonaisleveys. Kokonaisleveys on kaihtimen kiskon leveys. Lamellikankaat eivät ylitä kiskon leveyttä. Pinta-asennuksessa voit valita lamelliverhon leveyden vapaasti. Syvennykseen asennettaessa mittaa syvennyksen leveys kiinnityskohdasta, ja vähennä mitasta 1 cm. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat.

Lamelli Mitoitus
Lamelli Mitoituskuva

Korkeus

Mittaa aina kaihtimen haluttu kokonaiskorkeus, kiinnityskohdan yläreunasta kankaan ulottumakohtaan. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat, ikkunalaudat, patterit ym.

Lamelli Mitoituskuva Korkeus
Lamelli Mitoituskuva

Tarjouspyyntö tuotteesta asennettuna

Haluatko, että asennamme Apollo-tuotteet puolestasi? Pyydä tarjous tuotteista asennettuna! Välitämme tarjouspyynnön lähimmälle edustajallemme. Tiesithän, että alan ammattilaisista koostuva asentajaverkostomme palvelee lähes koko Suomen alueella.

Lisätiedot-kenttään voit tarkentaa, mitä tuotteita tarjouspyyntösi koskee. Kertoisitko myös mitat, mikäli ne ovat sinulla tiedossa.