Pimennys­­rullaverhot

Pimennysrullaverhot eivät läpäise lainkaan valoa, joten verhon avulla saa tilasta täysin pimeän. Tästä on apua etenkin Suomen valoisissa kesäöissä, pimeyden helpottaessa nukahtamista ja parantaessa unen laatua.

Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia pimentäviä kankaita, mm. yksivärisiä, kuviollisia ja palosuojattuja. Pimennysverho ei ole myöskään vain käytännöllinen valinta, sillä sen voi stailata sopimaan sisustukseen täydellisesti. Näin verhon voi laskea alas myös päiväaikaan tukemaan valon- ja lämmönsäätelyä.

Pimennysrullaverhoja on saatavilla myös sertifioiduilla palosuojatuilla kankailla.

Pimennysverhoa voi halutessaan käyttää valkokankaana, jolloin valoa läpäisemätön kangas toimii videotykin heijastuspintana. Annamme mielellämme suosituksia tähän tarkoitukseen soveltuvista kankaista parhaan katseluelämyksen tarjoamiseksi.

Moottoroitu pimennysrullaverho on helppokäyttöinen valinta, ja se voidaan kytkeä osaksi taloautomatiikkaa. Näin verhot voidaan esimerkiksi ohjelmoida laskeutumaan iltaisin haluttuun aikaan käyttömukavuuden maksimoimiseksi.

Stailattu yksityiskohta – täydellinen pimentäjä

Pimennysrullaverho on saatavilla ketjukäyttöisenä tai moottoroituna, ja se valmistetaan samoille laadukkaille mekanismeille kuin tavalliset verhovaihtoehtomme. Pimennysverhoon on myös saatavilla pimentävyyttä korostavia lisätuotteita tai koristeellisia yksityiskohtia.

Täydellisiin pimennystarpeisiin Apollolta löytyy lisätarvikkeena rullaverhokaihtimen kasetti ja sivukanaalit, jotka minimoivat valon tulon kankaan sivuilta. Erilaiset reunusmallit, koristeelliset alatangot, vetimet tai koristeet puolestaan varmistavat, että pimennysrullaverho on tyylikäs ja sopusointuinen osa sisustusta.

Vakiotilaukseen kuuluu veloituksetta mekanismin ja kannakkeiden eri värivaihtoehdot, samoin valittavissa on kuulaketjun väri ja kätisyys.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos rullaverhojen runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Pimennysrullaverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Mekanismin käyttöikä yli 10 vuotta

Pimennysrullaverhon mekanismi valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät käytössä.

Tyylikkäät ja sisustukselliset kankaat

Pimennysrullaverhojen kankaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Useimmat kankaamme ovat myös kostealla pyyhittäviä ja helposti puhtaana pidettäviä. Myönnämme kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Sisustuksen muuttuessa pimennysrullaverhon kankaat on mahdollista vaihtaa.

Basix Blackout Rullaverho

Käytettävyys

Mekanismi: kuulaketju (vakio) tai moottori Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti Moottoroitu pimennysrullaverho voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi taloautomatiikkaa. HUOM! Ketjukäyttöisen rullaverhon kohdalla on aina huomioitava lapsiturvallisuus: Jos asennuskorkeus ei ole tiedossa, on ketjulenkin mitta 95 cm. Jos kaihdin halutaan pidemmällä ketjulla, tulee tilatessa ilmoittaa asennuskorkeus. Ketjun ja lattian etäisyys tulee tällöin olla vähintään 1,5 m.

Kiinnitys

Pimennysrullaverhot voidaan asentaa joko kattoon tai seinään.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Akustiikkaverhot

Verhot ja kaihtimet eivät ainoastaan varjosta ja suojaa auringolta - kankainen pinta...
Lue blogi

Rullaverhot tuovat yhden eristekerroksen lisää

Karkaako lämpö harakoille? Syksyn tullen ensimmäisten kylmien viimojen hiipiessä luihin ja ytimiin,...
Lue blogi

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Asiakkaalle haettiin tässä kohteessa laadukasta pimennystä kotiteatterihuoneeseen, tuomaan mahdollisimman täydellistä pimennystä.