Terassimarkiisit

Terassimarkiisi suojaa terassia auringonpaisteelta ja sateelta, tehden terassilla oleskelusta miellyttävää erilaisissa sääolosuhteissa. Terassimarkiisit tukevat lämmönsäätelyä ja ovat näyttävä yksityiskohta talon julkisivussa – kohottaen samalla kiinteistön arvoa. Apollon terassimarkiisit tunnetaan laadukkaista osistaan ja ovat erittäin kestävä valinta suomalaisiin sääolosuhteisiin, joissa auringon lisäksi tuuli ja sade koettelevat markiisia. Terassimarkiisimme valmistetaan mittojen mukaan, ja monipuolinen kangasvalikoimamme takaa ihanteellisen vaihtoehdon löytymisen sekä ulkoasun että ominaisuuksien osalta. Terassimarkiisit voidaan myös moottoroida ja kytkeä osaksi taloautomatiikkaa.

Terassimarkiisit – laatulupauksemme

Ambiance Molenaar Roosendaal

Miksi Apollon terassimarkiisi?

Apollon terassimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä sää- ja aurinkosuoja terassille. Ne tuovat hyötyä niin ulkona sijaitsevien oleskelutilojen kuin sisätilojen lämmönsäätelyssä, ollen samalla tyylikäs yksityiskohta ja silmänilo. Terassimarkiisin avulla pihalle voidaan luoda ihana katettu kesäkeidas, joka tarjoaa loistavat puitteet niin rentoutumiseen kuin seurusteluun – auringonpaisteesta ja sateesta huolimatta.

Apollon terassimarkiisit ovat suunniteltuja suomalaisiin sääolosuhteisiin, ja ne valmistetaan korroosionkestävistä osista. Terassimarkiisien laaja kangasvalikoima puolestaan mahdollistaa ihanteellisen kankaan löytymisen halutun lopputuloksen tavoittamiseksi.

Erottuva ja yksilöllinen terassin aurinkosuoja syntyy puolestaan painattamalla markiisi omalla printillä tai logolla. Näin terassimarkiisi voidaan hyödyllisten ominaisuuksiensa ohella valjastaa esimerkiksi yrityksen markkinointia tukevaksi elementiksi.

Markiisin motorisointi ja automatisointi

Terassimarkiisimme voidaan myös motorisoida, mikä maksimoi markiisin käyttömukavuuden. Lisäksi terassimarkiisimme voidaan varustaa erilaisilla sääsensoreilla, jotka mittaavat reaaliaikaisesti muutoksia sääolosuhteissa ja liikuttavat markiisia automatisoidusti. Näin markiisi tuo aurinkosuojaa terassille silloinkin, kun kotona ei ole ketään.

Terassimarkiisit voidaan kytkeä myös osaksi huoletonta taloautomatiikkaa, jolloin niitä voidaan hallinnoida niin etänä kuin automaattisten ohjelmointien mukaan.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos markiisin runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä voi tilata varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Sääsuojat VS terassilasitus

Katto terassin päällä on jo paljon - se antaa suojaa sateelta ja...
Lue blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Kaihtimet ja markiisit ovat osa älykästä kotia

Älykkäät kodit ja erilaiset smart home -ratkaisut ovat olleet jo jonkin aikaa...
Lue blogi

Ravintolamarkiiseilla katettua terassia ravintolaan

Terassimarkiiseilla ravintoloiden kutsuvuutta ja asiakaspaikkoja saadaan kesäkauden ajaksi lisättyä helposti ja edullisesti....
Lue blogi

Referenssit

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.