Kaihtimet

Apollon kaihtimet tarjoavat tyylikästä ja säädeltävää aurinkosuojaa sisälle. Monipuolisista vaihtoehdoistamme löytyy takuulla ihanteelliset kaihdinratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Lopputulos voi olla asiakkaan tarpeen mukaan pimentävä, peittävä tai läpikuultava, tai jopa portaattomasti säädeltävissä näiden väliltä. Kaihtimet ovat erittäin käytännöllinen valinta, sillä niillä voidaan säädellä valoa sekä ehkäistä häikäisyä ja tilojen kuumenemista – tyylikästä ulkonäköä unohtamatta. Valmistamme kaihtimet Suomessa korkealuokkaisista osista ja laadukkaista kankaista, joiden laaja valikoima tarjoaa valinnanvaraa. Kaikki kaihtimet voidaan myös motorisoida ja varustella erilaisilla säätiloja havaitsevilla sensoreilla, jotka säätävät kaihtimia automatisoidusti. Lisäksi kaihtimet voidaan kytkeä taloautomatiikkaan, mikä virittää käyttökokemuksen huippuunsa.

Suosituimmat tuotteet

Mittojen mukaan

Apollo kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan.

Miksi Apollon kaihtimet?

Apollon kaihtimet tarjoavat tyylikästä aurinkosuojaa sisälle, tarjoten monipuoliset mahdollisuudet valon-, häikäisyn- ja lämmönsäätelyyn. Kaihtimemme valmistetaan Suomessa laadukkaista osista ja aina mittojen mukaan. Valmistamme uniikkeja kaihdinratkaisuja myös arkkitehtonisesti erikoisempiin kohteisiin – esimerkiksi erityisen suuressa koossa tai harvinaisempaan muotoon.

Kaihtimiemme kangasvalikoima on erittäin monipuolinen, sisältäen satoja värejä, kuoseja ja tekstuureja. Kankaita on saatavilla myös monenlaisilla ominaisuuksilla, mm. pimentävät, läpikuultavat ja palosuojatut kankaat tai suositut läpinäkyvät screen-kankaat.

Erityisen erottuva ja yksilöllinen kaihdin voidaan valmistaa omalla printillä tai logolla painatettuna. Tällaiset kaihtimet sopivat erinomaisesti yritykselle, joka haluaa korostaa.

Kaihdinten motorisointi ja automatisointi

Kaihtimet voidaan myös motorisoida, mikä takaa erityisen käyttömukavuuden. Kaihtimet voidaan varustaa myös erilaisilla sääsensoreilla, jolloin kaihdinten asento muuttuu automaattisesti vallitsevien sääolosuhteiden mukaan. Lisäksi kaihtimemme voidaan liittää osaksi taloautomatiikkaa, jolloin niitä voidaan hallinnoida etänä ja automaattisen ohjelmoinnin avulla.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos kaihdinten runko rikkoontuu takuuajan jälkeen, meiltä on saatavilla varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Akustiikkaverhot

Verhot ja kaihtimet eivät ainoastaan varjosta ja suojaa auringolta - kankainen pinta...
Lue blogi

Referenssit

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.
Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.