Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Palvelut

PROJEKTIMYYNTI

AVAIMET KÄTEEN-PALVELU

SUUNNITTELU

MALLIPALA-PALVELU

ASENNUS


Projektitiimimme auttaa isommissa kaihdin / markiisikohteissa

Kun puhutaan julkisista- tai yrityssektorin kohteista, on kyseessä projekti. Projektitiimistämme löytyy osaamista erilaisten kohteiden projektisuunnitteluun / tarjousvalmisteluun.
Myyntitiimimme henkilöt ovat koulutettuja alansa ammattilaisia, ja meiltä löytyy varmasti osaamista tarkistaa ja tarjota ei ainoastaan näyttävät, vaan myös toimivat ratkaisut. Olemme esimerkiksi kouluttautuneet Aurinkosuojaus RY:n Aurinkosuojaus Akatemiassa, ja kokemuksemme alalta on vertaansa vailla.
Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on tunnettu myös arkkitehtien keskuudessa: Rakennusselostuksista saattaa löytyä arkkitehdin tai suunnittelijan merkintöjä Apollo tuotteista – tällöin on tuotteemme valikoitu tarkoin kyseeseen kohteeseen, ja suosittelemme lämpimästi ottamaan meihin yhteyttä pikimmiten.

Menneinä vuosina olemme toteuttaneet alusta loppuun upeita isojakin projekteja, joiden aurinkosuojat palvelevat hyvin vielä pitkän aikaa. Katso mm. referenssikohteemme.
Projektiin voi osallistua myös Apollo jälleenmyyjä kohteen toimialueelta.

Ota rohkeasti yhteyttä projektimyyjiimme:

veli-matti paulin 
Veli-Matti Paulin
Projektipäällikkö
puh. +358 400 493 033
Email: veli-matti.paulin@apollokaihdin.fi


Timo Kemppainen
Projektimyynti / Myyntipäällikkö
Toimialue: Etelä-Suomi
puh. +358 444 910 451
Email: timo.kemppainen@apollokaihdin.fi


Lauri Kannas
Projektimyynti / Myyntipäällikkö
Toimialue: Etelä-Suomi
puh. +358 444 910 425
Email: lauri.kannas@apollokaihdin.fi


Avaimet käteen-palvelulla annat ohjat ja vastuun ammattilaiselle

Kaihtimissa ja markiiseissa on yllättävän paljon huomioon otettavia seikkoja, sekä tuotteen ominaisuuksissa että mitoituksessa. Asennus on vielä lisäksi asia erikseen.
Koulutetut Apollo aurinkosuojausken ammattilaiset auttavat mielellään koko prosessin läpi – aina suunnittelusta toteutukseen. Voit siis olla huoletta, sopiiko tuote varmasti kohteeseen, onko mitoitus oikea, ja meneekö asennus nyt turvallisesti ja oikealla tavalla. Anna ammattilaisen ottaa vastuu puolestasi!
Huom. Kerrottakoon tässä vaiheessa että takuu ei koske väärin asennettuja tuotteita, ja että mittojen luovuttajalla on aina vastuu tuotteiden sopivuudesta kohteeseen.


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman suunnittelupalvelun. Suunnittelun arvo on keskimäärin 150 €.
Suunnittelu voidaan toteuttaa etänä, asiakkaan kotona tai kaihdinmyymälässä – järkevin suunnittelumalli löytyy aina jokaiseen kohteeseen erikseen.
Suunnittelupalvelu sisältää aurinkosuojauksen alan ammattilaisen tekemän kohdekartoituksen, sekä sopivien kankaiden ja tuotteiden suunnittelun. Kohteesta voidaan tehdä tarvittaessa asiakkaalle myös kuvasuunnitelma.


Näytepalat sopivista sävyistä auttavat oikean kangasvalinnan tekemisessä

Varsinkin tietokoneen / älylaitteen näytöltä katsottaessa kankaan sävy voi olla hyvinkin erilainen kuin livenä, joten kangasväri on aina hyvä tarkistaa oikeasta kangaspalasta. Toisinaan on tilanteita, kun Apollo ammattilainen ei pääse esittelemään mallistoa paikan päälle, tai suunnittelet aurinkosuojia alusta alkaen itse. Tällöin autamme kangasvalinnassa etänä. Lähetämme veloituksetta kangasmalleja suoraan postitse kohteeseen sopivista kankaista. Valitse mieluiset kankaat, ja tilaa mallipalat esim. verkkokaupan kautta – helppoa varman päälle-pelaamista!
Voit tilata kangasmalleja suoraan vaikkapa sähköpostilla, tai esim. verkkokaupastamme.


Anna koulutetun ammattilaisen auttaa asennuksessa

Tee se itse-miehiä löytyy meidän maasta yllättävän paljon, mutta toisinaan on hyvä luottaa ammattilaisen apuun. Nykyaikaiset, modernit, ja raskaatkin aurinkosuojat voivat aiheuttaa asennusvaiheessa turhaa päänvaivaa. Tähän kun ynnätään erilaiset asennuspinnat, niin toisinaan usko omaan osaamiseen saattaa horjua. Jos yhtään epäilet tuotteen asennuksen sujuvuutta, käänny aurinkosuojauksen ammattilaisen puoleen. Apollo jälleenmyyjät ovat koulutettua tuotteidemme asentajia, ja heidän avullaan asennus onnistuu varmasti. Tuotteen takuu ei kata asennusvirheistä johtuneita vikoja, joten jo tämän takia asennus kannattaa toteuttaa viimeisen päälle oikein (koulutettu asentaja).

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake niin autamme sinua ammattitaidolla löytämään parhaan ratkaisun juuri Sinun tarpeisiisi. Opastamme mielellämme ja keskustellaan aiheesta lisää. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.