Palvelut

Apollo tarjoaa laadukkaiden tuotteiden ohella myös erinomaisia lisäpalveluja.

Maksuton suunnittelupalvelu auttaa asiakkaita löytämään optimaaliset aurinkosuojaratkaisut, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys.

Suunnittelupalvelu sisältää ammattilaisen toteuttaman kartoituksen sekä suunnitelman sopivasta tuotteesta ja kankaasta – asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin perustuen.

Rahoituspalvelumme tarjoaa asiakkaille joustavaa rahoitusta ja maksuaikaa.

Sivultamme voit siirtyä hakemaan yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta aina 10 000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia. Helposti ja nopeasti.

Apollon projektimyynti tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua suurempien kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen yrityksille sekä julkiselle sektorille.

Projektitiimimme avulla varmistetaan, että valitut ratkaisut täyttävät asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä ovat näyttävä osa julkisivua tai toimistoa.

Apollon avaimet käteen -palvelu on huoleton kokonaisuus, suunnittelusta toteutukseen.

Mittaus- ja asennuspalvelumme varmistavat tällöin, että tuotteet ovat täsmälleen oikean kokoisia sekä asennetaan oikein ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.

Ota meihin yhteyttä, olemme mielellämme apunasi.

Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.