Somfy-sähkömarkiisi

Moottoroitu Somfy-sähkömarkiisi virittää aurinkosuojauksen käyttömukavuuden huippuunsa. Moottoroitu markiisi kelautuu terassin tai ikkunan aurinkosuojaksi miellyttävästi ja vaivattomasti – vain napin painalluksella.

Motorisoitu sähkömarkiisi on myös tyylikäs ja kestävä, markiisin ollessa paikoillaan aina tiiviisti ja kireäksi viritettynä. Moottoroidun markiisin tasainen ja pehmeä liikuttelu tukee myös kankaan ja mekanismien pitkää käyttöikää.

Sähkökäyttöinen markiisi mahdollistaa ulkotiloista nauttimisen kaikkina vuodenaikoina. Somfy-sähkömarkiisi voidaan myös varustella sääsensoreihin perustuvalla automatiikalla tai kytkeä osaksi etäohjattavaa taloautomatiikkaa. Tällainen älykäs automatiikka säästää energiaa ja lisää asumisen mukavuutta. Sähkökäyttöisiin terassimarkiiseihin on saatavilla myös käyttömukavuuden maksimoivia lisävaloja ja terassinlämmittimiä.

Ambiance Molenaar Roosendaal

Lataa markiisin ostajan opas.

Mitä markiisin ostajan tulisi tietää?
Miten saavuttaa onnistunut lopputulos?

Laadukas markiisi tuo omistajalleen silmäniloa ja tukee kodin optimaalista lämmönsäätelyä. Laadimme oppaan, jotta voit huomioida kaikki oleelliset tekijät markiisin hankinnassa.

Myös asiantuntijamme auttavat sinua mielellään – suunnittelusta toteutukseen.

Somfy Alykas Talo

Automaattiset aurinkosuojat voivat säästää energiaa:

  • jäähdytyksessä 89 %
  • valaistuksissa 39–89 %
  • lämmityksessä 9 %

Lähde: ESCORP – EU25

Älykkäät automatisointiratkaisutlue lisää

Vinkki talonrakentajille! Huomioi aurinkosuojien sähköistys tekemällä valmius sähköistykselle jo rakennusvaiheessa. Lue lisää!

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Markiisin motorisointi voidaan toteuttaa lähes kaikkiin valikoimamme markiiseihin. Valmistamme markiiseja yksilöllisiin tarpeisiin, mittojen mukaan.

Rungon käyttöikä yleensä noin 20 vuotta

Apollo-markiisi on aina kestävä ja skandinaavisiin sääolosuhteisiin suunniteltu. Markiisin osat ovat korroosionkestäviä ja rungon käyttöikä on tyypillisesti noin 20 vuotta. Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ja ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä.

Markiisikankaan vaihtoväli yleensä n. 10 vuotta

Tarjoamamme markiisikankaat ovat huippulaadukkaita. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun ompelulle ja värinpitävyydelle. Laaja markiisikankaiden valikoimamme sisältää yli 100 erilaista kuosia. Rungon kestävyyden ansiosta markiisikangas on vaihdettavissa – vaihtoväli on yleensä n. 10 vuotta.

Käytettävyys

Mekanismi: moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroidun markiisin ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan sekä osaksi taloautomatiikkaa.

Kiinnitys

Markiiseja ja aurinkosuojia on saatavilla monenlaisilla kiinnitysmekanismeilla. Tutustu valikoimaamme!

Rungon sävyt

Rungon vakiovärit vaihtelevat tuotteen mukaan. Erikoistilauksesta runko voidaan maalata mihin tahansa RAL-värikartan sävyyn.

RAL-värikartan vakiosävyt
RAL-värikartan extrasävyt

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Liiketilamarkiisi on tärkeä osa yrityksesi ilmettä

Antaako vanha ja haalistunut markiisisi kulahtaneen kuvan koko yrityksestä? Nyt on aika...
Lue blogi

Markiisin ulkonäköasiat eli miltä markiisin tulisi näyttää

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta ”markiisi”? Yllättävän moni tuntuu yhä mieltävän...
Lue blogi

Referenssit

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.
Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.