Katosmarkiisit

Katosmarkiisit ovat erinomainen vaihtoehto lasikaton aurinkosuojaksi. Ne suojaavat lasitetun tilan sekä auringonpaisteelta että epämiellyttävältä kuumenemiselta. Markiisimme voidaan asentaa lasikatoksen ala- tai yläpuolelle – tai haluttaessa pystysuoraan julkisivukaihtimeksi tuomaan näkösuojaa. Katosmarkiisilla suojaatkin kattoikkunat ja lasitetut verannat tyylikkäästi, eleettömästi ja kestävästi. Saatavilla on myös Pergoline-markiiseja, joiden avulla voidaan luoda suojaisa katettu tila. Katosmarkiisimme valmistetaan mittojen mukaan, ja kattava kangasvalikoimamme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja niin värien, kuosien kuin ominaisuuksien osalta. Apollon katosmarkiisit ovat vakiona moottoroituja, mikä takaa erinomaisen käyttömukavuuden. Ne on myös mahdollista kytkeä osaksi taloautomatiikkaa.

Katosmarkiisit – laatulupauksemme

Miksi Apollon katosmarkiisi?

Apollon korkealaatuiset katosmarkiisit ovat tyylikäs ja tehokas aurinkosuoja lasikattoon. Ne ovat pitkäaikainen ratkaisu kattoikkunan tai lasitetun verannan aurinkosuojaukseen, ja luotu kestämään suomalaisissa sääolosuhteissa.

Katosmarkiisien laaja kangasvalikoima tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja niin värien kuin kuosien osalta. Lisäksi valittavana on kankaita erilaisilla ominaisuuksilla, mm. täysin peittäviä vaihtoehtoja tai suosittuja screen-kankaita.

Yksilöllinen lasikatoksen aurinkosuoja voidaan valmistaa painattamalla markiisikangas omalla printillä tai logolla. Näin katosmarkiisi voidaan esimerkiksi stailata yritykselle brändi-ilmeen mukaiseksi.

Markiisin motorisointi ja automatisointi

Katosmarkiisimme ovat vakiona moottoroituja, mikä tekee niiden käytöstä erittäin vaivatonta ja mukavaa. Katosmarkiisit voidaan myös varustaa erilaisilla sääsensoreilla, jotka liikuttavat markiisia automaattisesti vallitsevien sääolosuhteiden mukaan. Näin markiisi suojaa lasikatosta ja sisustusta myös silloin, kun kotona ei ole ketään.

Katosmarkiisimme on myös mahdollista liittää osaksi huoletonta taloautomatiikkaa. Tällöin markiisin asentoa voidaan hallinnoida sekä etänä että täysin automatisoidusti, ennalta määritettyjen ohjelmointien mukaan.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos markiisin runko menee rikki takuuajan jälkeen, toimitamme tilauksesta varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Sääsuojat VS terassilasitus

Katto terassin päällä on jo paljon - se antaa suojaa sateelta ja...
Lue blogi

Käytännön esimerkkejä aurinkosuojauksen hyödyistä

Kuten olemmekin jo todenneet: ikkunat ovat rakennuksen energiatehokkuudessa merkittävässä roolissa. Ikkunoiden kautta...
Lue blogi

Parasta UV-suojaa markiisin alla

Monet meistä jättävät huomiotta sen, että jopa varjossa olemme alttiina ihollemme haitallisille...
Lue blogi

Miksi valita moottoroitu terassimarkiisi?

Terassimarkiisin hankkijalla on edessään useampikin valinta aina kankaan väristä ja markiisin koosta...
Lue blogi

Referenssit

Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.