Katosmarkiisi – Apollo X-line

Katosmarkiisi – Apollo X-line

X-line-katosmarkiisi on elegantti vaihtoehto lasikaton aurinkosuojaukseen. Markiisin korkealuokkaiset materiaalit tekevät siitä myös kestävän ja pitkäaikaisen ratkaisun skandinaavisiin sääolosuhteisiin. X-line-katosmarkiisi voidaan asentaa myös pystysuoraan julkisivukaihtimeksi sekä sarjaankytkeä suojaamaan isojakin tiloja.

Monipuolisen kangasvalikoimamme avulla X-line voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaiseksi – hillittyyn ulkoasuun tai terassin katseenvangitsijaksi.

Moottoroitu katosmarkiisi on miellyttävä ja vaivaton käyttää. X-line on mahdollista varustella myös sääsensoreihin perustuvalla itseohjautuvalla automatiikalla tai kytkeä osaksi taloautomatiikkaa.

0,00 

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Kestävää laatua

X-line-katosmarkiisi on tyylikäs ja kestävä valinta lasikatoksen aurinkosuojaukseen. Moottoroitu mekanismi tekee sen käytöstä erittäin helppoa, seinäkytkintä tai kaukosäädintä hyödyntäen.

Moottoroitu markiisi voidaan kytkeä myös sääsensoreihin perustuvaan automatiikkaan: tuulen yltyessä markiisi vetäytyy sisään ja auringon paistaessa markiisi rullaa paikalleen terassia suojaamaan.

Käyttömukavuuden maksimoimiseksi X-line-katosmarkiisiin voidaan asentaa lisävaloja ja terassinlämmittimiä, joiden avulla tunnelmallinen terassilla oleskelu voi jatkua myös viileinä päivinä.

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

X-line-katosmarkiisi valmistetaan mittojen mukaan.

Rungon käyttöikä yleensä noin 20 vuotta

X-line-katosmarkiisi on kestävä ja suomalaisiin sääolosuhteisiin suunniteltu. Markiisin osat ovat korroosionkestäviä ja rungon käyttöikä on tyypillisesti noin 20 vuotta. Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ja ruuvit ja mutterit ruostumatonta terästä.

Markiisikankaan vaihtoväli yleensä n. 10 vuotta

Tarjoamamme markiisikankaat ovat huippulaadukkaita. Myönnämmekin kankaille 5 vuoden takuun ompelulle ja värinpitävyydelle. Laaja markiisikankaiden valikoimamme sisältää yli 100 erilaista kuosia. Rungon kestävyyden ansiosta markiisikangas on vaihdettavissa – vaihtoväli on yleensä n. 10 vuotta.

Käytettävyys

Mekanismi: moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroidun markiisin ohjausjärjestelmä voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi HomeControl-taloautomatiikkaa.

Kiinnitys

X-line-katosmarkiisi voidaan asentaa katoksen ylä- tai alapuolelle.

Rungon sävyt

Rungon vakioväri: Valkea (RAL 9016M) harmaa (RAL 9006M), antrasiitti (7016M)

Ambiance Molenaar Roosendaal

Lataa markiisin ostajan opas.

Mitä markiisin ostajan tulisi tietää?
Miten saavuttaa onnistunut lopputulos?

Laadukas markiisi tuo omistajalleen silmäniloa ja tukee kodin optimaalista lämmönsäätelyä. Laadimme oppaan, jotta voit huomioida kaikki oleelliset tekijät markiisin hankinnassa.

Myös asiantuntijamme auttavat sinua mielellään – suunnittelusta toteutukseen.

Tekniset tiedot

Yksittäisen kattauksen max.

  • leveys 7000 mm
  • ulottuma 7000 mm
  • akryylikankaalla: 6000 x 4000 mm
  • screenkankaalla: 4000 x 7000 mm

X-line_sarjaankytketty Sarjaankytkettynä
max. -leveys 8000 mm – ulottuma 6000 mm

Lisäominaisuudet

Tarjouspyyntö tuotteesta asennettuna

Haluatko, että asennamme Apollo-tuotteet puolestasi? Pyydä tarjous tuotteista asennettuna! Välitämme tarjouspyynnön lähimmälle edustajallemme. Tiesithän, että alan ammattilaisista koostuva asentajaverkostomme palvelee lähes koko Suomen alueella.

Lisätiedot-kenttään voit tarkentaa, mitä tuotteita tarjouspyyntösi koskee. Kertoisitko myös mitat, mikäli ne ovat sinulla tiedossa.