Rullaverhot

Apollon rullaverhot ovat käytännöllinen näkö- ja aurinkosuoja ikkunaan. Monipuolisista vaihtoehdoistamme löytyy ihanteelliset rullaverhoratkaisut moniin tarpeisiin. Rullaverhoilla valoa voidaan säädellä portaattomasti, ehkäistä häikäisyä ja välttää tilojen kuumenemista. Näin niiden avulla saavutetaan myös energiansäästöä sisätilojen jäähdytyksen osalta. Valmistamme rullaverhot mittojen mukaan, laadukkaista osista ja kankaista. Valikoimastamme löytyvät mm. pimentävät, läpikuultavat ja palosuojatut rullaverhot sekä läpinäkyvät screen-rullaverhot. Rullaverhomme voidaan motorisoida ja varustella erilaisilla sääsensoreilla, jotka säätävät verhoja automaattisesti. Rullaverhot voidaan kytkeä myös huolettomaan taloautomatiikkaan.

Suosituimmat tuotteet

Rullaverhot – laatulupauksemme

Miksi Apollon rullaverhot?

Apollon rullaverhot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet valon-, häikäisyn- ja lämmönsäätelyyn, ollen samalla tyylikäs yksityiskohta sisustukseen. Rullaverhoilla saa luotua ikkunoihin myös näkösuojaa ulkopuolisilta katseilta.

Rullaverhojemme kangasvalikoima on kattava, sisältäen satoja värejä, kuoseja ja tekstuureja. Rullaverhokankaita on saatavilla myös monipuolisilla ominaisuuksilla, ja meiltä löytyykin mm. pimentävät, läpikuultavat ja palosuojatut rullaverhot sekä läpinäkyvät screen-rullaverhot.

Rullaverhojemme mekanismi on vahva, ja kangas kiinnitetään putkeen lujasti – erityisellä patentoidulla tavalla.

Omaleimainen ja täysin yksilöllinen rullaverho syntyy painattamalla kangas omalla printillä tai logolla. Personoidut rullaverhot sopivat loistavasti yritykselle, täydentäessään toimitilojen brändi-ilmettä myös ikkunoiden osalta.

Rullaverhojen motorisointi ja automatisointi

Rullaverhot voidaan motorisoida erityisen käyttömukavuuden takaamiseksi. Moottoroitu rullaverho voidaan varustaa myös erilaisilla sääsensoreilla, jotka varmistavat rullaverhon optimaalisen asennon sääolosuhteiden perusteella. Moottoroitu rullaverho voidaan liittää myös osaksi taloautomatiikkaa, jolloin verhoja voidaan liikuttaa etänä tai ohjelmoitujen sääntöjen perusteella.

Apollo Pimennysverhon Valinta Blog
Basix Blackout Rullaverho

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos rullaverhojen runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Mittatilaustyötä Savosta

Kustomoitu aurinkosuoja by Apollo Mittatilaustuote ei tarkoita ainoastaan vain tietyn kokoiseen ikkunaan...
Lue blogi

Akustiikkaverhot

Verhot ja kaihtimet eivät ainoastaan varjosta ja suojaa auringolta - kankainen pinta...
Lue blogi

Referenssit

Halusimme uuteen kotiimme isot ikkunat maksimoimaan luonnonvalon määrää, mutta emme kuitenkaan tahtoneet tilasta tulevan ”saunaa”.
Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.