Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Pimentävät rullaverhot täyskoteloituna

Tuote: Rullaverho kasetilla ja sivukanaaleilla
Kangas: 100 % pimentävä Domino Blackout valkea 8-100
Käyttö: Moottorikäyttö + asiakkaan asentama älylaite & ääniohjaus

Asiakkaalle haettiin tässä kohteessa laadukasta pimennystä kotiteatterihuoneeseen, tuomaan mahdollisimman täydellistä pimennystä.

Asiakas mitoitti ja asensi tuotteet itse, ja tilauksen valmistelu vaati ikkunakarmien ym. tekijöiden takia paljon suunnittelutyötä. Hyvä pohjatyö kannatti, ja tuotteista saatiin täydellisesti istuvat ja toimivat.

Asiakkaan kommentti: ”Rullaverhot saapuivat ja ovat jo paikoillaan. Kaikki osat sopivat täydellisesti. Kiitoksia taas erittäin nopeasta toimituksesta!”

Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.
Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.