Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Moilas oy printtikaihtimet

Tuote: Riippu-Grand markiisimekanismi
Kangas: Pimentävä rullaverhokangas Domino Blackout, printattu
Käyttö: kauko-ohjaus

Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.

Asennuspinnan ja suuren koon vuoksi päädyttiin valmistamaan tuotteet markiisimekanismille – näin ollen kangasputki ei notku isoissa pinta-aloissa, eikä kuva kärsi kankaan epätasaisuudesta. Markiisi tehtiin useassa osassa samoilla perusteilla.

Asiakas toimitti meille Apollo tehtaalle valmiin kuva-aineiston. Pimentävä rullaverhokangas toimi printtauksen pohjana hyvin, koska valkeaa pimentävää kangasta on saatavilla leveää pakkakokoa ja näin kuvat voitiin tehdä ilman saumaa. Pimentävästä kankaasta ei näe laisinkaan läpi, ja printti pysyy kankaassa hyvin.

Verhot suunniteltiin, toimitettiin ja asennettiin suhteellisen ripeällä aikataululla, mutta lopputulos on kaiken riehumisen arvoinen.

Asiakkaan kommentti:
”Hyvältä näyttää 😊 – ja samaa mieltä on kaikki muutkin olleet.”

Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.
Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.