Terassimarkiisit ja lamelliverhot

Tuote: Swingline terassimarkiisi / Novoline ikkunamarkiisi / lamelliverhot
Kangas: Apollo markiisikangas / kaihdinkangas
Käyttö: Kauko-ohjaus

Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti. Edellinen kuuma kesä 2018 oli viimeinen tikki, ja julkisivulle toteutettiin Apollo terassimarkiisit / yhteen ikkunaan Novoline ikkunamarkiisi.
Tässä kohteessa nykyaikainen antrasiitti rungon väri markiiseille ajattoman harmaan kankaan kanssa antaa viimeistellyn ilmeen julkisivuun.

Apollo Terassimarkiisi Swingline Tuote: Apollo Swingline terassimarkiisi
Runko: Antrasiitti RAL 7016
Kangas: Harmaa urban 320 925
Lisätarvikkeet: kateprofiili, moottorit, automatiikka, kaukosäädin
Motorisointi Ulkopuolen aurinkosuojat valittiin toimimaan automaattisesti aurinko- ja tuulivahtien käskyillä. Automaattiset aurinkosuojat huolehtivat itse itsestään ja asiakkaasta – vähentäen jäähdytyksen tarvetta jopa kokonaan. Oikein toteutetulla aurinkosuojauksella saadaan pidettyä jopa 85 % tarpeettomasta lämmöstä kiinteistön ulkopuolella.
Automaattisesti liikkuvat aurinkosuojat ovat myös turvallisuuteen; asutun näköinen kiinteistö liikkuvine aurinkosuojineen pitää epätoivotut vieraat poissa.
Nykyään sähköisiä aurinkosuojia voidaan ohjailla jopa kännykällä.

Aurinkosuojat vaikuttavat kohteessa kuin kohteessa lämpötilojen lisäksi myös asumismukavuuteen; sekä ulkopuolisilla että sisäpuolisilla aurinkosuojilla voidaan säädellä valon määrää, yksityisyyttä ja häikäisyä.
Terassimarkiisi kattaa ulkona halutun kokoisen alueen käyttöön myös kesäpaahteella, suojaa sateelta ja varjostaa myös sisätiloja.
Sopiva valon säätely on erityisen tärkeää Suomen vaihtelevissa valoisuus olosuhteissa. Ihminen tarvitsee valoa voidakseen hyvin eikä kaikkea valoa tarvitse blokata pois. Aurinkosuojilla optimaalinen valon säätely on mahdollista.
Aurinkosuojilla voidaan myös koristaa / sisustaa.

Biskop terassi

Nyt kohteen kokonaisuus on tyylikäs, toimiva, ja kestävä. Huoneisto ei tule enää ylilämpenemään markiisien ansiosta.
Energiansäästöä tuotteiden koko elinkaarelle voidaan tällä hetkellä vasta arvioida, mutta joka tapauksessa säästöä tulee tuhansia euroja – loppujen lopuksi markiisit maksavat yleensä itsensä takaisin jo ennen takuuajan päättymistä.
Kertainvestointina aurinkosuojat saattavat tuntua suureltakin summalta, mutta niiden hyöty ajan saatossa on huikea. Kannattaa siis valita kestävä ratkaisu.

Ulkopuolisten Apollo aurinkosuojien käyttöikä on yli 20 vuotta, ja Apollo täystakuu tuotteille on 5 vuotta.

Tuotteemme kantavat ylpeästi Avainlippu-merkkiä. Valmistus Iisalmessa asiansa osaavan henkilökunnan ja testattujen komponenttien yhtälönä luo alansa laadukkaimmat aurinkosuojat.

Aurinkosuojausta ei tarvitse eikä pidäkään suunnitella yksin. Asiantuntijamme antaa parhaat neuvot ja vinkit sopivan tuotteen löytämiseksi, ja asiakkaan kanssa tuotteen ulkonäkö suunnitellaan sopimaan muihin kohteen elementteihin.
Tarjoamme kaikenlaiset aurinkosuojat avaimet käteen -palveluna lähes koko Suomeen. Apollo jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen, lähes jokaisesta kolkasta.

Esimerkkikohteen toteutti Kokkolan Apollo aurinkosuojauksen ammattilainen: Källströmin Kaihdin Oy.