Palosuojatut rullaverhot

Palosuojatut rullaverhot ovat turvallisuustietoisen valinta, sillä tulipalotilanteessa verhot voivat olla ponnahduslauta, josta tuli voimistuu ja leviää rakenteisiin. Palosuojatut tuotteemme valmistetaan palosuojakäsitellyistä kankaista, jotka eivät ylläpidä palamista.

Palosuojatut kankaamme ovat tutkittuja ja sertifioituja, ja siten paloturvallinen valinta. Tämän ansiosta ne ovat erinomainen ratkaisu päiväkoteihin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin, joissa turvallisuuteen halutaan erityisesti panostaa.

Samalla palosuojatut rullaverhot tarjoavat muita aurinkosuojalta vaadittuja ominaisuuksia: valon-, häikäisyn- ja lämmönsäätelyä. Palosuojattuja verhoja myös löytyy sekä valoa läpäisevänä että täysin pimentävänä.

Palosuojatut rullaverhot on mahdollista moottoroida sekä kytkeä osaksi taloautomatiikkaa. Tämä maksimoi verhojen käyttömukavuuden, ja ilman roikkuvia käyttömekanismeja ne ovat turvallisia myös lapsille.

Turvallinen ja monipuolinen

Palosuojatut rullaverhot on mahdollista valmistaa niin ketjukäyttöisenä kuin moottoroituna. Vakiona tuotteissa on kuulaketjumekanismi, joka on tyylikäs, vankka ja käytännöllinen ratkaisu, jolla rullaverhoa voi portaattomasti säädellä.

Palosuojattu rullaverho voidaan valmistaa myös suojaavalla kasetilla ja sivukanaaleilla, jotka koteloivat kankaan huomaamattomaksi osaksi sisustusta. Erilaiset reunusmallit, koristeelliset alatangot, vetimet ja koristeet mahdollistavat puolestaan rullaverhon stailaamiseen kunkin kohteen yksilölliseen sisustukseen.

Vakiotilaukseen kuuluu veloituksetta mekanismin ja kannakkeiden eri värivaihtoehdot, samoin valittavissa on kuulaketjun väri ja kätisyys.

Palosuojattu Rullaverho Colourtex

Myönnämme tuotteillemme 5 vuoden täystakuun!

Takuu sisältää niin varaosat kuin korjauksen.

Jos rullaverhojen runko menee rikki takuuajan jälkeen, meiltä saa varaosia myös vanhoihin runkoihimme.

Mittojen mukaan

Palosuojatut rullaverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Mekanismin käyttöikä yli 10 vuotta

Palosuojatun rullaverhon mekanismi valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät käytössä.

Sertifioidut ja tutkitusti paloturvalliset kankaat

Palosuojattujen rullaverhojen kankaat ovat laadukkaita ja kestäviä.

Laajasta valikoimastamme löytyy niin läpikuultavia kuin peittäviä vaihtoehtoja. Lisäksi saatavilla on kuviollisia kankaita ja läpinäkyviä screen-kankaita.

Useimmat kankaat ovat kostealla pyyhittäviä ja siten helposti puhtaana pidettäviä. Myönnämme kankaille 5 vuoden takuun värinpitävyydelle.

Sisustuksen muuttuessa myös palosuojatun rullaverhon kangas voidaan vaihtaa.

Käytettävyys

Mekanismi: kuulaketju (vakio) tai moottori
Kauko-ohjaus: kaukosäädin, älypuhelin tai tabletti

Moottoroitu palosuojattu rullaverho voidaan kytkeä sensoreilla itseohjautuvaan automatiikkaan tai osaksi taloautomatiikkaa.

HUOM! Ketjukäyttöisen rullaverhon kohdalla on aina huomioitava lapsiturvallisuus:

Jos asennuskorkeus ei ole tiedossa, on ketjulenkin mitta 95 cm. Jos kaihdin halutaan pidemmällä ketjulla, tulee tilatessa ilmoittaa asennuskorkeus. Ketjun ja lattian etäisyys tulee tällöin olla vähintään 1,5 m.

Kiinnitys

Palosuojatut rullaverhot voidaan asentaa joko kattoon tai seinään.

Tyylikäs ja kestävä patentoitu sivukäyttömekanismimme soveltuu erinomaisesti yksityiskäyttöön ja julkisiin tiloihin, kuten päiväkoteihin, kouluihin, toimistoihin.

Jälleenmyyjät

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelua. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.

Varaa maksuton suunnittelu

Apollo-jälleenmyyjien verkostolta saat asiantuntevaa palvelua kotisi aurinkosuojaukseen – niin mittaukseen, suunnitteluun kuin asennukseen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja varaa henkilökohtainen suunnitteluaika.

Projektimyynti

Toteutamme myös isompia projekteja yrityksille ja julkiselle sektorille – laadukkaasti ja luotettavasti. Ammattilaisemme auttavat mielellään löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut, tarpeisiinne räätälöitynä.

Blogi

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume Tutustuimme Apollokaihtimeen Omakoti-messuilla kun rakennusprojektimme oli...
Lue blogi

Kuvakaihtimilla yksilöllistä ilmettä kotiin ja konttoriin

Kuvakaihdin on mainio tapa luoda yksilöllinen tila, ja hyödyntää samalla kaihtimen käytännöllisyys....
Lue blogi

Älykäs koti perustuu skenaarioihin

Edellisessä blogiartikkelissa kävimme läpi älykkään kodin perusteita markiisien ja kaihtimien näkökulmasta. Tällä...
Lue blogi

Kaihtimet ja markiisit ovat osa älykästä kotia

Älykkäät kodit ja erilaiset smart home -ratkaisut ovat olleet jo jonkin aikaa...
Lue blogi

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.