Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Magic Light -kaihtimet Sampo Pankkiin

Tuote: Magic Light kaihdin
Kangas: Capri Ice White
Käyttö: ketjukäyttö

Pankin tiloihin haettiin näkösuojaa, mutta myös muunneltavuutta. Magic Light kaihtimessa peitettävyyden ja häikäisyn säätelyn mahdollisuudet ovat periaatteessa rajattomat, joten tuote valikoitui verhoratkaisuksi melko helposti. Vaakaraitainen verhon ulkonäkö sopii niin moderniin kotiin kuin julkiseen tilaan.

Verhojen ketjua vetämällä kaksikerroksisen kankaan raitoja voidaan asetella täsmälleen sopivaan asentoon – peittämään huone kokonaan, antamaan hieman näkösuojaa säilyttäen näkymä ulos, tai avata verho kokonaan pois ikkunan edestä.
Varsinkin neukkarissa ja muissa toimiston yksityishuoneissa Magic Light kaihdin on varmasti parantanut työmukavuutta ja tilan yksityisyyden muuttamisen helppoutta.

Ulkoapäin verhot näyttävät rakennukseen sopivilta.

Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.
Kohteen yrityksen julkisivulle kaivattiin näkyvyyttä sekä mukavuutta asiakkaille. Korimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä aurinkosuoja – mutta myös sateensuoja.
Hyvin varhaisessa vaiheessa taloa suunniteltaessa päätimme, että meidän keittiö-olohuoneeseen tulee isot kiinteät ikkunat. Passiivitalon rakentaminen asettaa omat raaminsa talon sijoittelulle suhteessa ilmansuuntiin. Halusimme isot ikkunat, jotta saamme valoa.
Kohteen tiloihin valittiin Apollo Magic Light kaihtimet niiden valonsäätelyn mahdollisuuksien ansiosta. Lisäksi pelkistetty tasaraitainen kangas luo tyylikkään viimeistellyn ilmeen.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.