Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Magic Light kaihdin

Apollo Magic Light kaihdin on taianomainen rullaverho, jossa kankaan raidalliset ja läpinäkyvät osat luovat päällekkäin rullautuessa ihanan sisustuselementin – puhumattakaan valonsäätelyn mahdollisuuksista.

Raitoja voi asettaa kiinni, auki – miten vaan!

Magic Light kaihtimen (kutsutaan myös nimellä zepra kaihdin) saa helposti myös kokonaan pois ikkunan edestä, rullaamalla sen ylös asti. Kaihtimen maksimileveys kankaasta riippuen jopa 2800 mm Kaihtimen maksimikorkeus riippuen kaihtimen leveydestä ja kankaasta: jopa 5100 mm

  • Toimitusaika n. 2 viikkoa tilauksesta.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Apollo Magic Light valmistetaan vakiona Open Cassette kasetilla, etulippa kaihtimen kankaalla päällystettynä.

Kasetin värivaihtoehdot: valkea, musta ja antrasiitti.
Magic Light Kaihdin Kasetti
Vaihtoehtona myös koko kangasrullan peittävä täyskasetti.Kaihdin on kuulaketjukäyttöinen, vakiona metalliketju hopea. Kätisyys valitaan tilatessa.

Magic Light kaihtimen alalista on tyylitelty ja kaihtimen sävyyn sopiva.

Apollo Magic Light kaihtimen kankaat ovat huippulaatuisia ja energiaa säästäviä.Kankaat ovat raidan tiheältä kohdalta tiheitä, ja kiinni ollessaan kaihdin muodostaa täysin näkösuojatun tilan. Kankaiden harsomaisesta raitaosasta taas näkyy hyvin läpi, ja näitä kahta päällekäin säätelemällä saat tilaasi juuri sen verran valoa ja näkyvyyttä kuin tarvitset.

 

 

 

Kankaat ja värivaihtoehdot

Capri

Capri on Apollo Magic Light-kaihtimen peruskuosi. Kangas on laadukasta, ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Capri kangas on raitojen ollessa kiinni mainio näkösuoja.

Raitaleveys 12,5 cm.

Tuscany

Tuscany -kuosissa oon puukuviointia. Sävyt ovat hohtavia ja murrettuja. Kankaan tiheä osuus on peittävä, ja läpinäkyvä osuus sifonkimaisen ohut ja huomaamaton. Toimii hyvin näkösuojana, antaen kuitenkin ihanasti luonnonvaloa läpi.

Siena

Palosuojattu ja pimentävä Magic Light kangas.

Valmistamme kaihtimen automaattisesti niin, että raidat ovat kiinni kaihtimen ollessa ala-asennossa. Verhon kaksikerroksisen toimintamallin takia Magic Light ei ole 100 % pimentävä pimentävälläkään kankaalla, mutta Siena kankaalla erittäin peittävä ja tilaa hyvin hämärtävä.

Raitaleveys 16 cm.

Verona

Verona -kuosi on metallinhohtoinen, ja värisävytkin ovat metalliin vivahtavia. Verona kankaan tiheä osuus on peittävä mutta valoa läpäisevä. Läpinäkyvä osuus on ohut ja tyylikäs, ja siinä on verkkomaista kuviointia.

Trieste

Trieste on metallinhohtoinen ja elegantti kuosi Magic Light kaihtimeen. Trieste kankaassa on 3 eriväristä raitaa samassa kankaassa. Kankaan tiheä osuus on hyvin peittävä, joten verho toimii näkösuojana mainiosti. Läpinäkyvä raita on tyylitelty ja siinä on hieman verkkomaista kuviota.

Turin

Turin -kuosi on pelkistetty mutta tyylikäs ja hienostunut Magic Light kangas. Pinta on mattamainen, ja värit ovat selkeitä. Turin Cotton on puhtaan valkoine, hillitty kuosi selkeisiin linjoihin. Kankaan tiheä osuus on hyvin paksu ja peittävä. Läpinäkyvä osa sifonkimaisen ohut ja lähes huomaamaton.

Rimini BO

Rimini Blackout on pimentävä Magic Light kangas. Kankaan peittävässä osassa on hieman poikittaista juovaa, eli sävyt eivät ole aivan tasaisia. Kankaan sävyt taittavat enemmän luonnolliseen suuntaan, ja sopivat moderniin kotiin täydellisesti.
Huomaathan että kaksikerroksisen ja raidallisen toimintamallinsa takia Magic Light kaihdin ei ole pimentävällä kankaallakaan aivan täysin peittävä.

Portofino

Portofino kankaassa on merellistä tyyliä. Kankaan neljä sävyä ovat kaikki maanläheisiä, ja nimiensäkin perusteella merimaisemaan sopivia kuoseja. Peittävä osa on paksua ja kaislamaista, ja ohut osa on juuttimaisen ohutta verkkoa.

Parma

Parma kangas on ohutta, jopa screenimäistä (OF noin 1%) Magic Light kaihdin kangasta. Kankaan peittävästä osasta näkee hieman läpi, joten jos tarvitaan hyvää näkösuojaa, Parma ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Kankaassa on tyylikästä hyvin ohutta poikkiraitaa, ja värit ovat usean sävyn sekoituksia. Läpinäkyvä osa on sifonkimaisen ohutta.

Lucca

Lucca kangas sopii hyvin perinteiseen ja pelkistettyyn tyyliin. Tämän Magic Light kankaan värit ovat maanläheisiä pellavan sekoituksia.

Lazio

Lazio kankaassa yhdistyy hienostuneisuus ja maanläheisyys. Kankaassa on näkyvää ristikkäiskudontaa, ja läpinäkyvä osa on kuin ohutta juuttia. Lazio kankaassa on pieni metallinhohto, joka tuo tälle Magic Light kankaalle extra tyylikkyyttä.

Ferrara

Ferrara kankgas on hyvin ohut ja kevyt ilmeeltään. Kankaan läpinäkyvä osa on sifonkimainen, ja siinä on hieman poikittaista juovaa. Ferrara kankaan sävyt ovat pastellimaisen himmeitä. Vaikka kangas on ohutta, se toimii kyllä hyvin näkösuojana.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
    • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
      Pudota tiedostot tähän tai
      Sallitut tiedostomuodot: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf.