Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Magic Light kaihtimet

Tuote: Magic Light kaihdin
Kangas: Milan Ivory / Black
Käyttö: Moottorilla, kaukosäätöinen

Kohteen tiloihin valittiin Apollo Magic Light kaihtimet niiden valonsäätelyn mahdollisuuksien ansiosta. Lisäksi pelkistetty tasaraitainen kangas luo tyylikkään viimeistellyn ilmeen.

Milan kangas on helmiäisenhohtava, ja sen raitojen välien läpinäkyvä osa on silkkimäisen hieno. Eri huoneisiin voidaan valita samasta kuosista eri värit. Tämä oli kyseisessä kohteessa perusteltua ja antaa todella vaikutuksen harkitusta kokonaisuudesta. Kankaan värit sopivat täydellisesti sisustukseen, eikä sävy pomppaa silmille.

Verhojen moottori on suoraan verkkovirtaan asennettava. Moottorista ei näy verhon ulkopuolelle muuta kuin johto – näin käyttömekanismi on hyvin huomaamaton. Verhoja voidaan monikanavaisella kaukosäätimellä käyttää joko yksittäin, tai kaikkia yhdenaikaisesti.
Kaukosäätimellä raitojen asentoa voidaan säätää joko auki tai kiinni, tai verho voidaan nostaa kokonaan ylös / laskea täysin alas. Verho antaa eri asennoissa juuri sopivasti häikäisy- ja näkösuojaa.

Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.
Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.
Kohteen yrityksen julkisivulle kaivattiin näkyvyyttä sekä mukavuutta asiakkaille. Korimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä aurinkosuoja – mutta myös sateensuoja.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.
Hyvin varhaisessa vaiheessa taloa suunniteltaessa päätimme, että meidän keittiö-olohuoneeseen tulee isot kiinteät ikkunat. Passiivitalon rakentaminen asettaa omat raaminsa talon sijoittelulle suhteessa ilmansuuntiin. Halusimme isot ikkunat, jotta saamme valoa.