Lamelliverhot: asennus- ja käyttökokemuksia

Hyvin varhaisessa vaiheessa taloa suunniteltaessa päätimme, että meidän keittiö-olohuoneeseen tulee isot kiinteät ikkunat. Passiivitalon rakentaminen asettaa omat raaminsa talon sijoittelulle suhteessa ilmansuuntiin. Halusimme isot ikkunat, jotta saamme valoa. Toisaalta, ikkunat eivät voineet olla etelään päin, ettei aurinko paahda sisätiloihin. Talon pohjaratkaisu on osoittautunut erittäin toimivaksi, samoin ikkunoiden asemointi ja koko.

Kiinteiden ikkunoiden verhoratkaisuja pohdin vajaa vuosi sitten. Selvittelin pitkään eri vaihtoehtoja ja koko ajan visioni lamelliverhoista vahvistui. Lähetin tarjouspyyntöjä useampaankin paikkaan. Päädyimme lopulta tilaamaan sekä lamelliverhot että pimentävät rullaverhot Apollo Kaihtimilta. Syitä valintaan oli monia. Ensinnäkin saimme nopean vastauksen tarjouspyyntöön, tarjouspyynnön tekijä oli käynyt tutustumassa blogiimme ja osasi sen perusteella tarjota juuri meille sopivia tuotteita heidän valikoimistaan, hinta oli kilpailukykyinen ja yksi tärkeimmistä: saimme koko ajan erittäin toimivaa asiakaspalvelua yhdeltä ja samalta henkilöltä.

Kirsikkana kakun päällä oli se, että Apollo kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä “naapuripitäjässä” Iisalmessa. Tuotteilla on 5 vuoden takuu ja 10 vuoden varaosatakuu. Lisäksi tuotteilla on Avainlippu-merkki.