Lamelliverho sauvakäytöllä

Sauva

Lamelliverhoon on saatavilla täysin lapsiturvallinen käyttösysteemi: sauvakäyttö. Sauva on siistin näköinen, eikä käyttönaruja tarvitse kiinnitellä ja arpoa mistä narusta tapahtui mitäkin.

Sauvan maksimipituus on 2 m, joten hyvin korkeisiin lamelliverhoihin se ei sovellu. Noin 3 m korkeaa lamelliverhoa on vielä miellyttävää kuljetella sauvan avulla – tätä korkeampiin kannattaa valita kiskon käyttö säätönaruilla (huom. säätönarut tulee ulottua vähintään 1,5 m etäisyyteen lattiasta lapsiturvallisuuden takaamiseksi).

Sauva on kestävää alumiinia, ja sitä on saatavilla sekä valkeana että mustana. Mustaa sauvaa käytetään vakio antrasiitti-kiskon yhteydessä.
Lamelliverhon käyttösauva sijoittuu aina nipun sisäpuolelle verhoa.

Lamelliverho Sauvakaytto

Sauvaa vetämällä/työntämällä lamellikankaat liukuvat kiskossa nippuun ja takaisin, ja sauvaa pyörittämällä lamellit pyörivät kiskossa.

Sauvakäyttö soveltuu lamellin käyttötyyppiin jossa niputtuminen ja käyttömekanismi ovat samalla sivulla verhoa. Myös molemmille sivuille avautuvaan lamelliverhoon voidaan valita sauvakäyttö. Käyttösauva (halutessa 2kpl) asettuu tässä mallissa verhon keskelle.

Sauvakäyttö on helppo, turvallinen ja siisti valinta, eikä se maksa extraa.