Lamelliverho sopii myös kotiin

Nykyaikaiseen ja moderniin kotiin sopii mainiosti eleetön lamelliverho, joka siivilöi luonnonvaloa lähes rajattomin eri säätötavoin. Lamelliverhon ei tarvitse enää olla se ankea konttorin verho, vaan myös lamelli voidaan stailata juuri kohteeseen sopivaksi.

Kankaita on saatavilla satoja erilaisia: on läpikuultavia, kuviollisia, palosuojattuja ja jopa pimentäviä (ps. suikalemaisen rakenteensa vuoksi lamelli ei ole paras pimentämään, katso mieluummin rullaverhot pimentävällä kankaalla →).
Yhden kankaan leveys voi olla 127 mm / 89 mm tai 63 mm. Varsinkin syvennykseen asennettaessa kankaan leveydellä on merkitystä.

Mekanismin väri voidaan valita karmien tai tilan tunnelmaan sopivaksi. Vakio kiskon värejä ovat klassinen valkea ja trendiväri antrasiitti. Saatavilla myös kiiltävän musta, harjattu alumiini, shamppanjan kultainen, tai ruskea kiskon väri.

Lamelliverhon käyttö onnistuu sauvalla, naruilla tai helposti moottorilla.
Sauvakäyttöinen lamelliverho on miellyttävä ja siisti käyttötapa alle 300 cm korkeissa lamelliverhoissa. Sauvakäyttö on myös täysin lapsiturvallinen, koska se ei muodosta minkäänlaisia roikkuvia lenkkejä joihin lapset voisivat takertua.
Moottorikäyttö on saatavilla RTS versiona (kääntö+niputus, max 700 x 380 cm verhoihin, kaukosäätimellä), tai ladattavana akkuversiona (vain kääntö: niputus sauvalla, max. 300 x 300 cm verhoihin, kaukosäätimellä).
Lamelliverho voidaan kytkeä myös kotiautomaatioon kaapeloitavalla moottorilla.

Lamelliverhot sopivat täydellisesti isoihin ikkunoihin, koska se voidaan valmistaa jopa 700 x 600 cm kokoisena.
Nykyisin arkkitehtuurissa käytetään paljon myös vinoja ikkunoita: Lamelliverho taipuu myös vinoikkunoiden verhoksi.

Jos etsit lamelliverhoja konttoriin, ei siinäkään tapauksessa tarvitse synkistellä
Lamelliverhot käytännöllisenä tuotteena sopivat tietenkin myös kouluihin ja laitoksiin. Lamellit ovatkin edelleen toimistojen klassikkoverho, jolla voidaan säädellä hyvin näkyvyyttä ja häikäisyä tilassa. Yleensä lamelliverhon ykkös etu toimistotiloissa on se että lamelliverhosta voidaan valmistaa todella suuriakin pinta-aloja: jopa 700 x 600 cm.
Toimistossakaan lamelliverhon ei välttämättä pidä olla tilan ankeuttaja, vaan lamelliverho voi stailattuna olla työviihtyvyyttä ja tuottavuutta parantava tilan piristäjä.

Lamelliverhon kankaisiin voidaan valita vitjattomat alapainot, jotta ulkoasu on mahdollisimman pelkistetty.


Lamelliverhojen suosio on kasvanut koko ajan 2000-luvulla. Me Apollolla investoimme juuri uuteen lamellikangaskoneeseen, joka tekee tarkasti millilleen asiakkaan valitsemat kangaskorkeudet laadukkaasti ja kätevästi. Tässä valmistuu Apollo lamelliverhoja, Suomalaisella osaamisella: