Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Lamelliverhot läpikuultavalla kankaalla

Lamelliverhot sopivat sekä kotiin että konttoriin. Toimistotilojen varma kaihdinvalinta lamelliverho tekee uutta tuloaan myös asuntojen ikkunoille.

Kangas- ja komponenttivalinnoilla säädeltävän lamelliverhon saa yhtä tyylikkääksi kuin minkä tahansa muun mekanismin. Auki tai kiinni -säädä miten haluat. Lamellikaihdin soveltuu mihin tahansa kohteeseen, jossa kaihtimella halutaan luoda tyylikäs ja moderni sisustuskokonaisuus. Lähes 300 erilaista kuosia ja tekstuuria antavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden luoda yksilöllisen erityispiirteen ikkunasi sisustamiseen. Lamelliverho on omiaan myös lasiarkkitehtuurin yhteydessä, sillä leveyttä ja korkeutta kaihtimella voi olla jopa 7 metriä. Lamelliverho sopii mainiosti myös vinoikkunoiden kaihdinratkaisuksi.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Apollo lamelliverhon suurimpia etuja ovat sen äärimmäisen isoihin ikkunoihin sopivat maksimimitat, sekä helppo valon/näkyvyyden säädeltävyys. Lamelliverhon maksimileveys on 6000 mm, ja korkeutta lamellikaihtimeen saadaan saman verran! Apollo lamelliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lamelliverhon sivulla sijaitsee kaksi käyttönarua, joista toisella vedetään lamellikankaita nippuun (nipun kätisyys valittavissa joko vasen-oikea-tai molemmat), ja toisesta säädetään lamellikankaiden asentoa. Lamellikankaat kääntyvät sivusuunnassa lähes 185°, joten lamelliverho blokkaa häikäisevän auringon joka kulmasta. Jokaisen kaihtimen toimitukseen kuuluu vakiona narujen turvakiinnike, joten tuote on lapsiturvallinen käyttää.

Apollo lamelliverho muotoutuu toiveidesi mukaan, juuri tilaan sopivaksi. Vakio lamellisoiron leveys on 127mm, saatavilla myös 89- ja 63 mm soirolla. Alapainot ja vitja voidaan valita sävy sävyyn kankaan kanssa.

Tekniset tiedot

Koneiston maksimi leveys voi olla 7 m. Suuremmissa leveyksissä voidaan lamellit limittää yhtenäisesti viireiseen kiskon lamellien

kanssa, siten että kokonaisvaikutelma on kuin yksi yhtenäinen,
jatkuva kaihdin. Maksimikorkeus riippuu kankaan painosta – mutta jopa 8 m korkeita kaihtimia on valmistettu

Yli 4 metriä leveissä kaihtimissa lamellien täytyy kasautua useampaan nippuun, esim. molemmille sivuille.

Lamellileveydet 127 / 89 / 63 mm.
Lamellit kääntyvät 185 astetta mekanismissa.

Lamellinipun paksuus kiskon leveydestä:
127 mm: n. 10 %
89 mm: n. 15 %
63 mm: n. 25 %

Kankaat ja värivaihtoehdot

Läpikuultavat lamellikankaat

Huom. osa kankaista saatavilla vain 89 mm lamellileveydellä.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.