Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Pimentävät rullaverhot

Pimennysverhot soveltuvat mainiosti makuuhuoneisiin, auditorioihin, lastenhuoneisiin… Huoneen pimentäminen auttaa tutkitusti unen saamista, ja parantaa unen laatua. Tämä on tärkeää varsinkin Suomen kesien yöttömissä öissä.

Pimentävä verho ei läpäise valoa ollenkaan, ja saat tilasta täysin pimeän. Pimennyksestä on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua.
Täysin pimentäviä kankaita on myös erilaisia; yksivärisiä, kuviollisia, palosuojattuja… Pimennysverho ei välttämättä ole vain käyttötuote, voit stailata sen sopimaan sisustukseesi täydellisesti.
Pimentäviä kankaita on saatavilla moneen eri tuotteeseen, mutta parhaiten pimennystarkoitukseen soveltuu ketjukäyttöinen Apollo rullaverho mekanismi.

Suurien pinta-alojen pimennystarkoitukseen käy erinomaisesti Apollo Zipline, pimennyskankaalla.

Pimennysverhoa voi käyttää myös valkokankaana, jolloin valoa läpäisemätön kangas toimii videotykin heijastuspintana. Tähän tarkoitukseen on olemassa suositeltuja kankaita ja sävyjä parhaan katseluelämyksen tarjoamiseksi.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Apollo pimennysverho valmistetaan samoille laadukkaille Apollo kaihdin mekanismeille kuin tavalliset verhot, mutta pimentävästä kankaasta.

Pimennysverhoon on saatavilla lisätuotteita, jotka korostavat pimentävyyttä, tai koristavat itse verhoa.
Vakiotilaukseen kuuluu veloituksetta mekanismin väri vaihtoehdot ja valittavissa oleva kuulaketjun kätisyys.

Täydellisiin pimennystarpeisiin Apollolta löytyy lisätarvikkeena rullaverho kaihtimen kasetti ja sivukanaalit, jotka eivät päästä valoa kankaan sivuilta.

Tekniset tiedot

 • Valmistamme rullaverhot automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle, verhon koon mukaisesti. Mikäli tilauksessa on eri kokoisia rullaverhoja, kaikkien mekanismi määräytyy tilauksen isoimman verhon mukaisesti. Pienintä 32 mekanismia käytetään yleisesti ottaen alle 200 cm leveissä ja alle 225 cm korkeissa verhoissa. Kankaan paino ja paksuus määräävät maksimikorkeuden.
  Mekanismi 40 on yleisin moottorikäyttöisissä verhoilla, ja kun verhon leveys 200-250 cm.
  Yli 250 cm leveät rullaverhot valmisetaan 45/45HD mekanismille. Moottorikäyttöiset rullaverhot valmistetaan aina vähintään 40 mekanismille.

  Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 225 cm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti vahvemmalle mekanismille.

  Kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla kangasputkelle, ilman liimauksia tai ompeluja, eikä se pääse irtoamaan putkelta käytettäessä.

  Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Ketjun vakiomitta on 1 m ketjulenkki, ellei tilauksessa muuta mainita (pidempään ketjuun ilmoitettava asennuskorkeus)..

  Huomioithan kaihtimen, ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Ketjun ja lattian etäisyys on oltava vähintään 150 cm, ellei kohteena ole julkinen kohde jossa lapset eivät oleskele. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

  Voit valita verhoon myös moottorin, jolloin mekanismi on täysin lapsiturvallinen ilman roikkuvia ketjuja.

  Apollo rullaverho valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

  Toimituksen sisältö

  Kaihdin, kannakkeet, kannakkeen muovisuojat, kiinnitysruuvit ja ruuvitulpat, asennusohjeet, ketjun turvakiinnike.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Domino blackout

Pimennysverhot soveltuvat mainiosti makuuhuoneisiin, auditorioihin, lastenhuoneisiin… Pimennysverhosta on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Pimennysverho on talvisin myös kuin yksi eristekerros lisää ikkunan edessä, säästäen lämmityskuluissa. Pimennysverhoa voi käyttää myös valkokankaana videotykille/projektorille (kerro tästä tilattaessa).

Pimentävät rullaverhokankaat

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.