Screen kaihtimet

Screen -sanalla tarkoitetaan läpikuultavaa aurinkosuojakangasta, joka ehkäisee lämpösäteilyä estämättä näkymää ulos.
Screenkankaan etuina on paitsi läpikuultavuus, myös energiansäästö. Apollo Screenkaihtimet- ja markiisit ovat energiansäästössä tehokkaimpia.

Screen kaihtimia on moneen eri tarkoitukseen;

Parvekekaihtimet

Apollo_parvekekaihdin4

Usein kesällä parveke lämpenee paahtavassa auringossa liian kuumaksi. Apollo Screen kaihtimilla viilennät parveketta, ja nautit tilasta ja maisemista.
Mekanismivaihtoehtoja on useita; screen lamelliverho, screen paneeliverho, ja suosituin screen rullaverho. Rullaverholla saa peitettyä suuremman alan kerralla, ja sivukäyttöistä rullaverhoa on helppo käyttää. Avautuva lasin kohdalle onnistuu helposti screen rullaverho siirtokiskolla.
Screenkankaita löytyy eri tiheyksiä ja eri värejä. Jokaiseen kohteeseen on varmasti mallistossamme juuri oikeanlainen screnkangas.
Lisätietoa screen kaihtimista parvekkeelle >>

 

Screen kaihdin ikkunan ulkopuolelle

apollo zipline screen kaihdin

Kun aurinkosuoja asetetaan kiinteistön julkisivulle, eli ikkunan ulkopuolelle, on aurinkosuojaus ja energiansäästö tehokkaimmillaan.
Näin ehkäiset lämpösäteilyn ja häikäisyn jo ennen kuin se tavoittaa sisätiloja.
Ulkopuolisia screenkaihdin mekanismeja on erilaisia, erilaisiin tiloihin ja käyttötarpeisiin. Screenkaihdin Novoline (vaijereilla, sivukiskoilla tai sivuliukuvarsilla) on käytettävissä sekä veivillä että moottorilla.
Kuvassa suosituin screenkaihdin malli ulkopuoliseen käyttöön: Zipline screenkaihdin moottorilla.

 

Screen kaihtimet sisätiloihin

apollo_screenkaihdin-1024x731-2

Apollo kaihtimet Screen kankaalla ovat erinomainen häikäisysuoja myös kiinteistön sisätiloissa.
Varsinkin toimistotiloissa Screen verho ehkäisee häiritsevää häikäisyä tehokkaasti, ja lisää työmukavuutta läpinäkyvyydellään.
Valmistamme screenkaihtimia sisäpuoliseen käyttöön sekä rullaverhona että lamellikaihtimena.