Verho ulkokäyttöön mittatilaus – Apollo Etamine

Verho ulkokäyttöön mittatilaus – Apollo Etamine

Pehmeät verhot ulkokäyttöön sopivat niin avonaisille kuin lasitetuille terasseille – parvekkeille – paviljonkiin… Mihin vain.
Kangas on täysin säänkestävää + myös konepestävää. Etamine on hieman läpinäkyvää, hyvin laskostuvaa ja kepeän oloista kangasta.
Yhden verhon leveys on vakiona n. 304 cm.
* Voit halutessasi itse kaventaa verhoa, mutta ota huomioon kankaan reunojen huolittelu ettei kangas lähde rispaantumaan.
Voit valita sopivan korkeuden – korkeus jopa 500 cm.

Verhoon ommellaan automaattisesti käänteet ylös ja alas, jotta voit pujottaa kankaan vaikka vaijeriin. Voit ripustaa kankaan myös normaaliin verhokiskoon. Ompelulanka on myös UV suojattua, jotta saumat eivät hapristu auringossa.
Alakujaan tulee vakiona painonauha – poista alakujan paino mikäli peset kangasta.

Näytä kankaat ja valitse

Tilaa ilmainen kangasnäyte

alk. 176,00 

  • Yhteensä: 0,00 

Haluatko tuotteen asennettuna?

Tuotetiedot

Ompelemme kankaaseen yläreunaan valmiiksi käänteen, jotta voit pujottaa kankaan joko vaijeriin tai verhotankoon. TAI ompelemme rypystysnauhan, jos kiinnität kankaan verhokiskoon esim. nipsuilla. P.S. Emme myy verhokiskotarvikkeita.

Tekniset tiedot

Kangasleveys n. 304 cm.
Kangas on kuituvärjättyä ulkokäyttöön tarkoitettua akryyliä. Kangas kestää hyvin aurinkoa ja säätä.
Kankaan paino 160 g/m².
Hienopesu 30°. Silitys haalealla. Voidaan kloorivalkaista. Rumpukuivaus kielletty.

Tarjouspyyntö tuotteesta asennettuna

Haluatko, että asennamme Apollo-tuotteet puolestasi? Pyydä tarjous tuotteista asennettuna! Välitämme tarjouspyynnön lähimmälle edustajallemme. Tiesithän, että alan ammattilaisista koostuva asentajaverkostomme palvelee lähes koko Suomen alueella.

Lisätiedot-kenttään voit tarkentaa, mitä tuotteita tarjouspyyntösi koskee. Kertoisitko myös mitat, mikäli ne ovat sinulla tiedossa.