Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Näin ostat uuden markiisikankaan verkosta

Markiisi on kestävä ja oikein käytettynä pitkäikäinen tuote. Ja kun sitten on aika vaihtaa markiisikangas, onnistuu uuden tilaaminen kätevästi verkosta. Tässä blogiartikkelissa kerromme, mitä uuden markiisikankaan hankkimisessa kannattaa huomioida.

Muistilista markiisikankaan hankkijalle

Markiisi koostuu rungosta ja kankaasta. Laadukkaan markiisin runko itsessään on sen verran jykevää tekoa, että ilman kummempia vahinkoja se kestää vuosikymmeniäkin. Vaikka markiisikangas on hyvin kestävä tapaus sekin (oikein hoidettuna vaihtoväli on 10–15 vuotta), saattaa joskus tulla eteen sellainen tilanne, että koko markiisin uusimisen sijaan onkin järkevämpää ja edullisempaa vaihtaa pelkkä kangas. Jos kangas esimerkiksi on homeessa, niin se on aika selvä merkki siitä, että on aika kankaan vaihtamiselle on käsillä. Syy markiisikankaan vaihtamiselle voi käyttökunnon lisäksi liittyä myös ulkonäköseikkoihin. Kankaan vaihtamalla markiisille luodaan käytännössä kokonaan uusi ilme.

Uuden markiisikankaan hankkiminen ei ole koskaan aiemmin ollut niin helppoa kuin nyt. Meidän verkkokaupastamme voit tilata edellisen kankaan mitoilla uuden markiisikankaan vaivatta. Ja kun markiisikankaan vaihtamisen vielä hoitaa omakätisesti, säästyy myös rahaa vähän enemmän johonkin muuhun – vaikka sitten uuden markiisikankaan alla tarjoiltaviin kesäherkkuihin!

Muistilista markiisikankaan vaihtamiseen:

  1. Ennen kankaan hankintaa kannattaa varmistaa, että nykyiseen runkoon on mahdollista vaihtaa uusi kangas. Markiisin rungon täytyy olla käyttökelpoinen ja hyvässä kunnossa, jotta siihen voidaan vaihtaa uusi kangas. Lisäksi kankaan vaihtamiseen vaikuttaa markiisin laatu: jos nykyinen markiisi on ns. markettiosastoa eli runko on jo lähtökohtaisesti heppoisempi, kannattaa kankaan vaihtamisen sijaan vaihtaa suosiolla koko markiisi. Laadukas uusi kangas voi nimittäin olla liian painava tällaiselle vähän heikompaa tekoa olevalle markiisirungolle.
  2. Kun markiisin rungon kunto ja kestävyys on tarkistettu, siirry verkkokauppaan ja valitse kangasvalikoimasta makuusi (ja talonne julkisivuun) sopiva vaihtoehto.
  3. Jos et osaa kuvien perusteella päättää sopivaa kangasta ja väriä, voit tilata maksuttomat värimallit.
  4. Ota vanhan kankaan mitat ylös ja iske samat lukemat tilauslomakkeelle, muista ilmoittaa mitat millimetreinä.
  5. Valitse vielä mielesi mukaan muotoilu lippaosalle ja päätä haluatko kiinnitystä varten uudet puikot kankaan kujiin ommeltuina vai käytätkö vanhan kankaan puikkoja.
  6. Tarkista tekemäsi valinnat ja automaattisesti laskettu hinta. Kun kaikki näyttää hyvältä, lisää tilaus ostoskoriin ja siirry maksamaan.
  7. Kun tilaamasi kangas saapuu, noudata asennuksessa verkkokaupastamme löytyviä kattavia asennusohjeita (Kankaan Vaihto – ikkunamarkiisi / Kankaan Vaihto – Terassimarkiisi).

Varsinaisesta asennuksesta voisi sanoa vielä sen verran, että kuten yleensäkin, asennusohjeita kannattaa noudattaa ja edetä vaihe kerrallaan. Asennuksessa on kieltämättä monta vaihetta, mutta ohjeita seuraamalla onnistuu kankaan vaihtaminen ihan ensikertalaiseltakin. Ja jos käy niin, että asennus ei syystä tai toisesta onnistu, niin aina voi olla yhteydessä suoraan meihin ja me etsimme sinulle läheltäsi asennuspalvelun.

» Siirry verkkokauppaan tutkimaan markiisikankaiden valikoimaamme