Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Tuotteemme ulkokäyttöön

Markiisimme ovat paitsi näyttäviä, myös käytännöllisiä! Markiiseilla suojaat itseäsi ja kiinteistöäsi auringonpaahteelta ja sateelta. Kaunis markiisi sopii kotiin kuin kotiin; lisäksi markiisi kohottaa kiinteistön ulkonäköä ja arvoa. Runsaasta väri- ja kuosivalikoimastamme löydät sopivan markiisin juuri sinun kotiisi tai liiketilaasi!

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi suojaa terassiasi liialta auringonpaahteelta ja sateelta; se tuo sekä silmäniloa että hyötyä lämmönsäätelyssä. Markiisin avulla voimme luoda myös pihalle ihanan kesäkeitaan säädettävine kattoineen.

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi tai ulkopuolinen screen kaihdin suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä.

Ikkunan aurinkosuoja viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin. Valikoimastamme löydät omaan ikkunaasi sopivan markiisin; saisiko olla vaikkapa perinteinen markiisi sivuvarsilla vai vaakasuoraan laskeutuva tyylikäs screen markiisi?

Zipline markiisit

Zipline on Apollon monikäyttöinen markiisi, jossa yläosa on aina koteloitu, ja kangas kulkee sivuilla kiskoissa
tiiviisti vetoketjujärjestelmässä. Zipline integroituu hyvin julkisivuun tai asennettavaan alustaan. Zipline on
erittäin kestävä ja tiivis monenlaiseen käyttöön.

Tuotetta on saatavilla erilaisilla runkovaihtoehdoilla pienistä veivikäyttöisistä markiiseista suuriin jopa 8x6m
kokoisiin moottoroituihin jättimarkiiseihin.

Ulos asennettaviin Zipline -markiiseihin käytetään yleensä screenkankaita, jotka ovat mainiota lämpö- ja
näkösuojia, estämättä näkymää ulos. Saatavilla myös täysin pimentävillä kuoseilla. Sisäkäytössä Zipline
-kankaaksi soveltuvat myös kaihdinkankaat.

Kankaiden ja rungon mallien & sävyn yhdistelmällä saadaan valmistettua varmasti jokaiseen kohteeseen
sopiva täydellinen aurinkosuoja.

Katosmarkiisit

X-line ja X-light markiisit ovat erityisesti suunniteltu lasikattojen auringonsuojaukseen, mutta sopii myös erinomaisesti julkisivukaihtimeksi.

Markiisien motorisointi

Heti kun aurinko alkaa paistaa, haluamme viettää kesäisiä iltapäiviä rennosti terassillamme. Yhdistämällä kalusteita, kasveja, valaistusta ja varusteita luodaan täydellinen ympäristö ruokailulle tai rentoutumiselle läheisten kanssa. Moottoroitu markiisi on terassin tärkeä elementti suojaamaan auringolta, jotta voit nauttia iltojen tunnelmasta sateesta tai paisteesta välittämättä.

Korimarkiisit

Liikemarkiisilla yritys erottuu tehokkaasti katukuvasta. Liikemarkiisi voidaan asentaa joko ikkunalle, tai sisääntulon suojaamiseksi. Soveltuu erinomaisesti myös sisätiloihin, esim. ostoskeskuksiin.

Apollo liikemarkiisi tehostaa positiivisesti yrityksen näkyvyyttä, ja lisäämällä markiisiin valoefektin saat vieläkin enemmän huomioarvoa. Tuote voidaan yksilöidä mittojen ja moninaisten muotoilujen lisäksi yrityslogolla tai muulla tekstillä. Asiakaskohtaiset lisätoiveet Apollo-markiiseihin toteutetaan laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Kankaat ulkokäyttöön

Kaikki ulkokäyttöön soveltuvat kankaamme

Lataa maksuton markiisin ostajan opas!