Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Tuotteemme ulkokäyttöön

Markiisimme ovat paitsi näyttäviä, myös käytännöllisiä! Markiiseilla suojaat itseäsi ja kiinteistöäsi auringonpaahteelta ja sateelta. Kaunis markiisi sopii kotiin kuin kotiin; lisäksi markiisi kohottaa kiinteistön ulkonäköä ja arvoa. Runsaasta väri- ja kuosivalikoimastamme löydät sopivan markiisin juuri sinun kotiisi tai liiketilaasi!

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi suojaa terassiasi liialta auringonpaahteelta ja sateelta; se tuo sekä silmäniloa että hyötyä lämmönsäätelyssä. Markiisin avulla voimme luoda myös pihalle ihanan kesäkeitaan säädettävine kattoineen. Terassimarkiisi toimii hyvin myös sateensuojana.
Yhden yksittäisen terassimarkiisin maksimikoko on jopa 700 x 400 cm.
Terassimarkiisit valmistetaan meillä mittojen mukaan. Leveyden voi määrittää sentilleen sopivaksi, ulottumamittoja on 50 cm välein.
Terassimarkiisin kankaiksi soveltuvat kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut kankaamme - värivaihtoehtoja on satoja. Myös rungon värin voi määrittää tilatessa.
Terassimarkiisimalleja löytyy myös hyvin vahvana tuulisiin paikkoihin.
Käyttö onnistuu helposti kaukosäätimellä tai jopa kännykällä, saatavilla toki myös manuaalinen veivikäyttö.

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi tai ulkopuolinen screen kaihdin suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä.

Ikkunan aurinkosuoja viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin. Valikoimastamme löydät omaan ikkunaasi sopivan markiisin; saisiko olla vaikkapa perinteinen markiisi sivuvarsilla vai vaakasuoraan laskeutuva tyylikäs screen markiisi?
Kankaita ikkunamarkiiseihin löytyy satoja erilaisia: perinteisiä markiisikankaita sekä läpinäkyviä screenkankaita.

Zipline markiisit

Zipline on Apollon monikäyttöinen markiisi, jossa yläosa on aina koteloitu, ja kangas kulkee sivuilla kiskoissa
tiiviisti vetoketjujärjestelmässä. Zipline integroituu hyvin julkisivuun tai asennettavaan alustaan. Zipline on
erittäin kestävä ja tiivis monenlaiseen käyttöön.

Tuotetta on saatavilla erilaisilla runkovaihtoehdoilla pienistä veivikäyttöisistä markiiseista suuriin jopa 8x6m
kokoisiin moottoroituihin jättimarkiiseihin.

Ulos asennettaviin Zipline -markiiseihin käytetään yleensä screenkankaita, jotka ovat mainiota lämpö- ja
näkösuojia, estämättä näkymää ulos. Saatavilla myös täysin pimentävillä kuoseilla. Sisäkäytössä Zipline
-kankaaksi soveltuvat myös kaihdinkankaat.

Kankaiden ja rungon mallien & sävyn yhdistelmällä saadaan valmistettua varmasti jokaiseen kohteeseen
sopiva täydellinen aurinkosuoja.

Katosmarkiisit

Katosmarkiisilla suojaat lasitetun tilan paahtavalta auringolta.
X-line ja X-light markiisit ovat erityisesti suunniteltu lasikattojen auringonsuojaukseen, mutta sopii myös erinomaisesti julkisivukaihtimeksi.

Markiisien motorisointi

Heti kun aurinko alkaa paistaa, haluamme viettää kesäisiä iltapäiviä rennosti terassillamme. Yhdistämällä kalusteita, kasveja, valaistusta ja varusteita luodaan täydellinen ympäristö ruokailulle tai rentoutumiselle läheisten kanssa. Moottoroitu markiisi on terassin tärkeä elementti suojaamaan auringolta, jotta voit nauttia iltojen tunnelmasta sateesta tai paisteesta välittämättä.
Lisäämällä moottorikäyttöiseen markiisiin hieman lisää älykkyyttä: esim. aurinko- ja tuulitunnistimella varmistat tuotteen tuomat hyödyt, sekä pidennät tuotteen käyttöikää.

Kankaat ulkokäyttöön

Apollo markiisikankaat ovat laadukasta kuituvärjättyä akryyliä - myös värinpitävyydelle myönnetään 5 vuoden takuu. Markiisikankaita löytyy runsaasti erivärisiä. Kaikki markiisikankaat on tarkoitettu ulkokäyttöön, ja ne ovat täysin säänkestäviä. Jos sinulla on jo toimiva markiisirunko, voidaan siihen valmistaa pelkästään uusi markiisikangas.
Markiisikankaan väri kannattaa varmistaa aina oikeasta mallipalasta. Jotta projektisi olisi mahdollisimman onnistunut, toimitamme mallipaloja markiisikankaista veloituksetta.

Parvekekaihtimet

Parvekkeella tarvitaan eritoten aurinkosuojia jos parveke on lasitettu ja aurinko pääsee paahtamaan tilan tuskallisen kuumaksi. Parvekkeiden aurinkosuojaus voidaan toteuttaa monenlaisella tuotteella ja kankaalla. Räätälöidyt aurinkosuojamme sopivat varmasti parvekkeelle kuin parvekkeelle.

Yrityksille

Tarjoamme aurinkosuojaratkaisut myös yrityksille.
Valikoimastamme löytyy kattavasti erilaisia tuotteita ja kuoseja jokaisen liikkeen julkisivuun sopivaksi. Kankaisiin voidaan myös printata yrityksen logo tai vapaavalintainen kuva.
Markiisien ja kaihtimien stailaaminen yrityksen ilmeeseen sopivaksi edistää merkittävästi liikkeen julkisivun näkyvyyttä, sekä työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Anna asiakkaillesi näyttävä ensivaikutelma, ja erotu katukuvassa Apollo yritysratkaisuilla.

Lataa maksuton markiisin ostajan opas!