Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Topline-terassimarkiisi

Apollo Topline terassimarkiisi on erinomainen markiisi suuriin kattauksiiin, joissa tarvitaan lujaa ja rasituksen kestävää markiisia. Mainio ja kestävä aurinkosuoja myös tuulisille paikoille, ja esimerkiksi ravintoloiden terassialueille.

Apollo Topline terassimarkiisi on erinomainen markiisi suuriin kattauksiiin, joissa tarvitaan lujaa ja rasituksen kestävää markiisia. Mainio ja kestävä aurinkosuoja myös tuulisille paikoille, ja esimerkiksi ravintoloiden terassialueille.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Topline terassimarkiisi on jämäkkärunkoinen markiisi, mutta tyylikäs muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden terassille kuin terassille. Topline terassimarkiisin vakio rungonvärit valkoinen tai harmaa sopivat yleensä huomaamattomasti kaikkiin käyttötarkoituksiin, mutta markiisin runko voidaan myös maalata mihin tahansa RAL värikartan sävyyn, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Topline terassimarkiisia on saatavilla kapeista 1250 mm markiisista – suuriin 172500 mm sarjoihin. Yhden Topline terassimarkiisin maksimileveys on 7000mm, ja maksimiulottumaa markiisilla saadaan jopa 4500mm. Ps. Pienet leveydet rajoittavat myös markiisin ulottumamittaa, esim. leveys 1900mm – maksimiulottuma 2500mm. Kapeat ja kuitenkin suuremmalla ulottumalla valmistetut terassimarkiisit valmistetaan ristikkäisnivelillä.

Topline terassimarkiisissa ylivoimainen etu on sen lujuus – erikoisvahvat nivelvarret takaavat vähintään 70 000 edestakaista liikettä. Markiisin nivelvarressa on 4 murtolujaa teräskaapelia, ja näin ollen markiisin tuuliluokka on maksimi 3 luokkaa. Terassimarkiisin kaikki osat ovat äärimmäisen korroosion kestäviä – rungon käyttöikä onkin yleensä noin 20 vuotta! Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ruuvit ja mutterit oat ruostumatonta terästä. Itse markiisikangas on myös huippulaatuista, ja kankaallekin myönnetään 5 vuoden takuu ompelulle ja kankaan värinpitävyydelle. Markiisikangas kuoseja yli 100 erilaista. Markiisirungon kestävyyden ansiosta kangas on vaihdettavissa; markiisikankaan vaihtoväli yleensä n. 10 vuotta.

Topline terassimarkiisilla on kokonaisuudessaan 5 vuoden täystakuu, ja sillä on suomalaisesta laadusta kertova Avainlippu-merkki.
Topline markiisi voidaan kiinnittää lujasta 40mm runkoputkesta useilla eri tavoilla. Yksinkertaisen rakenteensa ja pienen komponenttien määrän ansiosta Topline terassimarkiisi on helppo asentaa seinään, kattoon tai kattotuoliin. Kohteisiin, joissa tarvitaan paljon ulottumaa mutta käytettävissä on vain vähän leveyttä, voidaan Topline terassimarkiisi toteuttaa päällekkäisnivelillä. Käytettävissä veivillä tai helposti moottorilla tai jopa automatiikalla.

Lisävarusteina Topline terassimarkiisiin saatavana runkoa suojaava kateprofiili ja markiisin etuprofiilista laskeutuva VarioVolant etulippa.

Tekniset tiedot

Maksimileveys:

Maksimi leveys yksiosaisena: 7 000 mm
Maksimi leveys 2-osaisena: 14 000 mm
Maksimi leveys 3-osaisena: 19 500 mm

Ulottuma / Minimileveys: * päälleikkäis-nivelvarsilla / normaalisti vierekkäisillä nivelvarsilla

1500 mm  min. lev. 1250* mm / norm. min.lev. 1980 mm
2000 mm  min. lev. 1500* mm / norm. min.lev. 2480 mm
2500 mm min. lev. 1750* mm / norm. min.lev. 2980 mm
3000 mm min. lev. 2000* mm / norm. min.lev. 3480 mm
3500 mm min. lev. 2250* mm / norm. min. lev. 3980 mm
4000 mm min. lev. 2500* mm / norm. min. lev. 4480 mm
4500 mm min. lev. 5000 mm

Ulottuma 4500 mm ei sarjaakytkettävissä.

Kiinnitys seinään, kattoon tai kattotuoliin

Apollo Topline Kannakkeet (.pdf) >>

Apollo-Topline on helppo ja nopea asentaa.
Kiinnikkeiden paikat voidaan sijoittaa joustavasti runkoputken leveydelle.

Asennuskaltevuuskulma:

5° – 60° seinä- tai kattokannakkeella
5° – 30° päällekkäis nivelvarsilla* seinä- tai kattokannakkeella
Suositeltu kaltevuuskulma vähintään 15°, jotta vesi ei jää markiisin päälle.
Otathan huomioon minimi-kaltevuuskulman jos markiisia käytetään sadesuojana.
Huom. Markiisin kaltevuuskulma vaikuttaa asennuskorkeuteen:

Topline Markiisikaltevuus

Kaltevuuden säätö

Kaltevuuden säätö on yksinkertaista. Kaltevuuden säätöosat ovat valettua alumiinia.

Rakenne

Nivelvarsi – terassimarkiisin ydinosa

 • Apollo-Topline nivelessä on neljä murtolujaa teräskaapelia.
 • Erikoisvahvuuden ansiosta nivelvarsille taataan vähintään 70 000 liikettä.

Riiputuspaino per nivelvarsi:

F = suurin sallittu paino nivelvarren päässä (arvo per nivelvarsi)
Ulottuma / arvo (F)
1500 mm; 120 kg
2000 mm; 90 kg
2500 mm; 72 kg
3000 mm; 60 kg
3500 mm; 80 kg
4000 mm; 70 kg
4500 mm; 62 kg

Työntöpaino per nivelvarsipari:

F = suurin sallittu työntövoima nivelvarren päässä (arvo per nivelvarsipari)
Ulottuma / arvo (F)
1500 mm; 65 kg
2000 mm; 72 kg
2500 mm; 80 kg
3000 mm; 91 kg
3500 mm; 99 kg
4000 mm; 100 kg
4500 mm; 90 kg

Tuuliluokka

Standardin DIN EN 13561 mukaisesti
Luokitus välillä 0-3
1500 mm; 3 (tuulenopeus 11-13 m/s)
2000 mm; 3 (tuulenopeus 11-13 m/s)
2500 mm; 3 (tuulenopeus 11-13 m/s)
3000 mm; 3 (tuulenopeus 11-13 m/s)
3500 mm; 3 (tuulenopeus 11-13 m/s)
4000 mm; 3 (tuulenopeus 11-13 m/s)
4500 mm; 2 (tuulenopeus 8-10 m/s)

 

Kankaat ja värivaihtoehdot

Markiisikankaat

Markiisikankaat ovat säänkestäviä ja pestäviä kankaita ulkokäyttöön.
Markiisikankaamme ovat kuituvärjättyä akryyliä, joten myös värinpitävyydelle myönnetään 5 vuoden takuu!
Apollon markiisikangas mallistosta löydät varmasti juuri sopivan kankaan kohteeseesi. Mallistomme kattaa 172 erilaista kuosia.
Koko mallistomme löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Vinkki! Toimivaan markiisirunkoon voi myös vaihtaa uuden kankaan. >> Lue lisää
Markiisien vaihtokankaat nyt myös verkkokaupasta >>

Tietoa Apollo markiisikankaista >>
Kokeile miltä markiisi näyttäisi sinun talossasi >>
Apollo markiisikankaan huolto-ohje >>
Lataa markiisikankaat PDF-tiedostona >>

 

Serge 600

Serge 600 on ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiimme soveltuva screen kangas.

Serge 600 kangas on kestävä ja kiiltäväpintainen, näin ollen se on myös helppo pitää puhtaana. Ulkokäytössä kangas ei kerää itseensä likaa tms, mutta jos pölyä tai muuta kankaan pintaan kertyy, voi sen pestä esim. harjalla ja vedellä.

Serge 600 on esim. Soltis screenkankaisiin verrattuna selkeämpi kudonnaltaan. Kankaan kudonta on poikkisuuntainen.
Serge 600 screen kankaan OF (läpinäkyvyys) arvo on 5 %. Tämä antaa hyvän häikäisy- ja lämpösuojan.

Värivaihtoehtoja löytyy useita. Kaikki sävyt ovat skandinaaviseen arkkitehtuuriin sopivia kuoseja. Ulkopuolen Zipline screen markiiseissa tehokkain väri lämmön torjuntaan on tumma harmaa tai musta Serge screen kangas.

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

SunShadow 4000N Screenkangas

SunShadow 4000N Screenkangas on ulkokäyttöön tarkoitettu, 5 % avonainen kangas. SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Kangas on tarkoitettu ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiin. Soveltuu esim. ikkunamarkiiseihin. SunShadow 4000N screen kankaan voi puhdistaa helposti esim. vedellä ja pehmeällä harjalla.

Värivalikoimasta löytyy tyylikkäitä värejä valkoisesta mustaan, sekä näiden värien sekoituksia.

Ulkopuoliseen aurinkosuojaan tummat värit poistavat eniten lämpösäteilyä, ja niistä näkee myös parhaiten läpi.

Serge 600 Lunar BO Pimentävä

Serge 600 Blockout Lunar kankaan avoimuusprosentti on tasan 0, eli se on täysin pimentävä kangas. Serge 600 Blockout Lunar kankaan värillinen puoli on aivan kudottua kangasta, ja kankaan tuntuma on tekstiilinomainen. Tämä kangas käy ulkokäyttöön kuin myös sisäkäyttöön. Tuotteeksi soveltuu markiisimekanismit: suositellaan esim. Zipline markiisiin. Zipline pimentävällä kankaalla torjuu mahdollisimman hyvin auringon valoa. Alas laskettuna Zipline pimentävällä kankaalla toimii sisältä katsottuna pimennysverhon tavoin, ja torjuu myös lämpöä huomattavasti paremmin kuin sisälle asennetut pimennysverhot.

Mikä tahansa väri pimentävässä kuosissa toimii hyvänä lämmön blokkaajana.

Kankaan taustapuoli on aina hopea. Kankaan etupuoli (värillinen puoli) on tarkoitettu näkyväksi ulospäin, eli tuotetta edestä katsottuna eteen. Esim. ikkunan ulkopuolelle asennettuna hopea näkyy näin ollen ikkunasta sisälle. Kangas voidaan toki valmistaa miten päin tahansa tuotteeseen,asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Soltis B92 Pimentävä

Soltis B92 on täysin pimentävä ulkokäyttöön tarkoitettu kangas. Kangas on lujaa ja kestävää. PVC:n omainen pinta on helppo pitää puhtaana, ja sen luja rakenne pitää pintansa kovissakin olosuhteissa. Soltis B92 torjuu 100 % tuulta, sadetta, lämpöä, valoa, ja UV-säteilyä.

Soltis B92 kangas käy ulkokäyttöön kuin myös sisäkäyttöön. Tuotteeksi soveltuu markiisimekanismit: suositellaan esim. Zipline markiisiin. Zipline pimentävällä kankaalla torjuu mahdollisimman hyvin auringon valoa. Alas laskettuna Zipline pimentävällä kankaalla toimii sisältä katsottuna pimennysverhon tavoin, ja torjuu myös lämpöä huomattavasti paremmin kuin sisälle asennetut pimennysverhot.

Saatavilla 6 perus sävyä, ja kankaan taustapuoli on aina hopean värinen. Mikä tahansa väri pimentävässä kuosissa toimii hyvänä lämmön blokkaajana. Kankaan etupuoli (värillinen puoli) on tarkoitettu näkyväksi ulospäin, eli tuotetta edestä katsottuna eteen. Esim. ikkunan ulkopuolelle asennettuna hopea näkyy näin ollen ikkunasta sisälle. Kangas voidaan toki valmistaa miten päin tahansa tuotteeseen, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton markiisin ostajan opas!

Toteuttamiamme kohteita:

Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.
Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.
Kohteen yrityksen julkisivulle kaivattiin näkyvyyttä sekä mukavuutta asiakkaille. Korimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä aurinkosuoja – mutta myös sateensuoja.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö
Yhteydenotto
 • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, pdf, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Miltä markiisi näyttäisi sinun talossasi?

  Kokeile ainutlaatuista Apollon markiisi-suunnitteluohjelmaa. Terassimarkiisi suojaa terassiasi liialta auringonpaahteelta ja sateelta; se tuo sekä silmäniloa että hyötyä lämmönsäätelyssä.

  Markiisin avulla voimme luoda myös pihalle ihanan kesäkeitaan säädettävine kattoineen. Ikkunamarkiisi tai ulkopuolinen screen kaihdin suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä. Ikkunan aurinkosuoja viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin.